up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

XLC

Stuur

Stuur

Zadelpennen

Zadelpennen

Wielen en banden

Wielen en banden

Onderhoud

Onderhoud

Remmen

Remmen

Accessoires

Accessoires

Categorieën

Beschermingen

Brillen

Dames Kleding

Dames Schoenen

Electronica

Fietsonderdelen

Helmen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Herstel en Zorg

Kinder Kleding

Kinder Schoenen

Onderhoud

Reserveonderdelen

Tassen

Training en Competitie

Transport & Fietsberging

Verlichting

Wielen en Banden

Alles( XLC )

XLC

XLC is een toonaangevende naam in de fietsindustrie, geroemd om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en passie voor het versterken van fietsers over de hele wereld. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1895, heeft XLC een drijvende kracht geweest in de evolutie van fietscomponenten en accessoires, waarbij voortdurend de grenzen van prestaties en ontwerp worden verlegd. XLC fietsuitrusting zorgt ervoor dat je je kunt richten op de weg voor je, wetend dat je veiligheid in goede handen is. Met aanpasbare opties om aan individuele voorkeuren te voldoen, zorgt XLC ervoor dat fietsers hun perfecte rijhouding kunnen vinden voor een verhoogde efficiëntie en plezier.
XLC heeft een indrukwekkende erfenis gebouwd in de wereld van het fietsen, met een uitgebreid assortiment producten dat is afgestemd op de diverse behoeften van fietsers. Met een perfecte combinatie van innovatie, functionaliteit en stijl, blijft XLC fietsers versterken, hen aanmoedigen om grenzen te verleggen en onvergetelijke ervaringen op twee wielen te creëren. Als pioniers in de fietsindustrie, heeft XLC voortdurend nieuwe normen gesteld voor fietsuitmuntendheid.

XLC Cycling Empowering Your Cycling Journey

XLC biedt een breed scala aan producten afgestemd op de behoeften van alle fietsers, van beginners tot professionals. Of je nu prachtige trails verkent, uitdagende bergterrains bedwingt of door stedelijke landschappen cruist, XLC fietsproducten zijn ontworpen om je rijervaring te verbeteren. De XLC fietswielen zijn het epitome van duurzaamheid, precisie en snelheid. Vervaardigd met de nieuwste materialen en geavanceerde fabricagetechnieken, bieden XLC-wielen uitzonderlijke prestaties op verschillende terreinen. Van lichtgewicht, aerodynamische racefietswielen tot robuuste en stabiele mountainbikewielen, zorgt XLC voor een optimale rijervaring.
XLC fietssturen zijn deskundig ontworpen om fietsers de perfecte combinatie van comfort en controle te bieden. Of je nu de klassieke gevoel van dropbars, de veelzijdigheid van platte sturen of de stabiliteit van riserbars verkiest, XLC biedt een uitgebreid assortiment sturen dat is ontworpen om te voldoen aan verschillende rijstijlen en voorkeuren. Veiligheid is van vitaal belang bij het fietsen, en XLC begrijpt dit intuïtief. XLC fietsremmen zijn nauwgezet vervaardigd om betrouwbare remkracht en precieze modulatie te leveren. Fietsers kunnen zich met vertrouwen door steile afdalingen en uitdagende trails navigeren, wetend dat hun XLC remmen probleemloos zullen functioneren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.
XLC zadelpennen zijn het bewijs van de toewijding van het merk aan comfort en prestaties van de renner. Ontworpen om wegvibraties en schokken te absorberen, bieden XLC zadelpennen een vloeiende en stabiele rit. Veiligheid op de weg of op het pad is onverminderd, en XLC fietshelmen stellen de bescherming van de renner voorop zonder in te boeten aan stijl. Met behulp van geavanceerde materialen en innovatieve technologieën bieden XLC helmen uitstekende impactweerstand en optimale ventilatie. Het engagement van het merk voor veiligheid en stijl maakt XLC helmen een topkeuze voor fietsers over de hele wereld. Specifiek toegewijd aan fietshoofdbedekking, zijn XLC fietshelmen het epitome van bescherming en comfort. Deze helmen ondergaan uitgebreide tests om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen, waardoor fietsers het vertrouwen hebben om nieuwe grenzen te verkennen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden