up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Ohjaustanko

Ohjaustanko

Satulatolpat

Satulatolpat

Pyörät ja renkaat

Pyörät ja renkaat

Huolto

Huolto

Jarrut

Jarrut

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Elektroniikka

Huolto

Koulutus ja Kilpailu

Kypärät

Lasit

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Osien Varaosat

Palautuminen ja Hoito

Polkupyörän Osat

Pyörän Varastointi & Kuljetus

Pyörät ja Renkaat

Suojaukset

Valaistus

KAIKKI( XLC )

XLC

XLC on johtava nimi pyöräilyyn liittyvässä alalla, joka tunnetaan sitoutumisestaan ​​laatuun, innovaatioon ja paloihin voimistaa pyöräilijöitä ympäri maailmaa. Valtavan historian omaavalla XLC:llä on ollut suuri vaikutus pyörän osien ja tarvikkeiden kehitykseen, ja se on jatkuvasti työskennellyt uusien suorituskyky- ja muotoilurajojen rikkomiseksi. XLC-pyöräilyvaihteet varmistavat, että voit keskittyä edessä olevaan ajoon, ja tietää että turvallisuutesi on hyvissä käsissä. Sopivien säätömahdollisuuksien ansiosta XLC:llä on varmistettu, että pyöräilijöillä on mahdollisuus löytää täydellinen ajopaikkansa tehokkuuden ja nautinnon lisäämiseksi.
XLC on saavuttanut merkittävän maineen pyöräilyn maailmassa, tarjoten monipuolisen tuotevalikoiman, joka vastaa pyöräilijöiden erilaisiin tarpeisiin. Yhdistämällä innovaation, toiminnallisuuden ja tyylin, XLC jatkaa pyöräilijöiden voimaansaamista, kannustaen heitä rikkoa rajoja ja luoda muistettavia kokemuksia kahdella pyörällä. Pyöräilyalan pioneereina XLC on jatkuvasti asettanut uusia standardeja pyöräilyn loistolle.

XLC Pyöräilyn Voimaannuttamassa Pyöräilymatkassasi

XLC tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkien pyöräilijöiden tarpeisiin aloittelijoista ammattilaisiin. Olipa tutustumassa kauniiseen polkuun, voittamassa haastavia vuoristoalueita tai kulkemassa kaupunkimaisemissa, XLC pyöräilytuotteet suunnitellaan parantamaan ajokokemustasi. XLC pyöräilyrenkaat epitomisoidaan kestävyyttä, tarkkuutta ja nopeutta. Luodut tämän hetken viimeisimmillä materiaaleilla ja edistyneillä tuotantomenetelmillä, XLC-renkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn erilaisilla alustoilla. Kevyistä, aerodynaamisista maantiepyörärenkaista vankkoihin ja vakauttaviin vuoristopyörärenkaisiin, XLC varmistaa optimaalisen ajokokemuksen. XLC pyöräilytankot ovat erinomaisesti suunniteltuja tarjoamaan pyöräilijöille täydellisen sekoituksen mukavuutta ja hallintaa. Olipa suosikkiasi pudotettavat tankot, monipuoliset tasatangot tai vakaat nousutangot, XLC tarjoaa laajan valikoiman tankoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin ajotyyleihin ja mieltymyksiin. Turvallisuus on tärkeää pyöräilyn kannalta, ja XLC ymmärtää tämän läpikotaisin. XLC pyöräilyjarruilla varmistetaan luotettava jarrutusvoima ja tarkka modulaatio. Pyöräilijät voivat luottavaisesti navigoida jyrkkiä laskuja ja haasteellisia polkuja, tietäen, että XLC jarruilla toimii moitteettomasti, jopa vaativimmissa olosuhteissa. XLC satulatolpat esittävät merkin sitoutumista ajajan mukavuuteen ja suorituskykyyn. Suunniteltu absorboimaan tievärähteitä ja iskuja, XLC satulatolpat tarjoavat tasaisen ja vakaan ajon. Turvallisuus tien ja polun päällä ei ole neuvottelukysymys, ja XLC pyöräilykypärät korostavat ajajan suojelua, säilyttäen tyylin. Käyttämällä edistyneitä materiaaleja ja innovatiivisia teknologioita, XLC kypärät tarjoavat erinomaisen iskunkestävyyden ja optimaalisen tuuletuksen. Merkin sitoutuminen turvallisuuteen ja tyyliin tekee XLC kypäristä yhden suosituimmista valinnoista pyöräilijöille ympäri maailmaa. Erityisesti pyöräilykypäriin erikoistuneella XLC pyöräilykypärillä on korkeimmat turvallisuusstandardit, ja se antaa pyöräilijöille luottamusta tutkia uusia rajoja.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje