up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Styr

Styr

Setepinner

Setepinner

Hjul og dekk

Hjul og dekk

Vedlikehold

Vedlikehold

Bremser

Bremser

Tilbehør

Tilbehør

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Barnesko

Beskyttelse

Briller

Carriers and Storage

Dameklær

Damesko

Deler Reservedeler

Elektronikk

Felger og Dekk

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Klokker

Lys

Opplæring og Konkurranse

Sykkeldeler

Allt( XLC )

XLC

XLC er et ledende navn i sykkelindustrien, kjent for sin forpliktelse til kvalitet, innovasjon og lidenskap for å styrke syklister over hele verden. Med sin rike historie som går tilbake til 1895, har XLC vært en drivende kraft i utviklingen av sykkelkomponenter og tilbehør, og stadig presser grensene for ytelse og design. XLC sykkeldeler sikrer at du kan fokusere på turen fremover, og vite at sikkerheten din er i gode hender. Med justerbare alternativer for å møte individuelle preferanser, sikrer XLC at syklister kan finne sin perfekte kjørestilling for økt effektivitet og nytelse.
XLC har bygget et imponerende arv i sykkelverden, med en omfattende rekke produkter som dekker de ulike behovene til syklister. Med en perfekt blanding av innovasjon, funksjonalitet og stil, fortsetter XLC å styrke syklister, og oppmuntre dem til å presse grenser og skape gode minner på to hjul. Som pionerer i sykkelindustrien, har XLC konsekvent satt nye standarder for sykkelekspertise.

XLC Cycling Empowering Your Cycling Journey

XLC tilbyr et bredt utvalg av produkter som er tilpasset de ulike behovene til syklister, fra nybegynnere til profesjonelle. Uansett om du utforsker vakre stier, overvinner utfordrende fjellterreng, eller cruis gjennom urbane landskap, er XLC sykkelprodukter designet for å forbedre kjøreopplevelsen. XLC sykkelhjul epitomiserer holdbarhet, presisjon og hastighet. Utformet med kuttekant materialer og avanserte produksjonsteknikker, leverer XLC hjul utmerket ytelse på ulike terrenger. Fra lette, aerodynamiske veihjul til robuste og stabile terrengsykkelhjul, sikrer XLC en optimal kjøreopplevelse. XLC sykkelstyre er nøye utformet for å gi syklister den perfekte blandingen av komfort og kontroll. Uansett om du foretrekker den klassiske følelsen av dropbars, den allsidigheten til flatbars, eller stabiliteten til riserbars, tilbyr XLC en omfattende rekke styre som er designet for å imøtekomme ulike kjørestiler og preferanser. Sikkerhet er av største viktighet i sykling, og XLC forstår dette intuitivt. XLC sykkelbremser er nøye utformet for å levere pålitelig stoppekraft og presis modulering. Syklister kan trygt navigere bratte nedoverbakker og utfordrende stier, vite at XLC bremser vil fungere feilfritt, selv i de mest krevende forholdene.
XLC setepinner eksemplifiserer merkets dedikasjon til rytterens komfort og ytelse. Designet for å absorbere veivibasjoner og sjokk, gir XLC setepinner en jevn og stabil tur. Sikkerhet på veien eller stien er ikke-forhandlingsbar, og XLC sykkelhjelmer prioriteres ryttersikkerhet uten å ofre stil. Med avanserte materialer og innovative teknologier, tilbyr XLC hjelmer utmerket støtdemping og optimal ventilasjon. Merkets forpliktelse til sikkerhet og stil gjør XLC hjelmer til et toppvalg for syklister over hele verden. Spesifikt dedikert til sykkelhjelm, er XLC sykkelhjelmer det epitomet av beskyttelse og komfort. Disse hjelmene gjennomgår strenge tester for å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandardene, og gir syklister selvtillit til å utforske nye grenser.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk