up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Carolina herrera CH 100ml

plus
Carolina herrera

Carolina Herrera CH 100ml

Produktbeskrivelse Carolina herrera CH 100ml

Carolina Herrera Ch Eau De Toilette 100 ml.Kjøp dine favoritt Parfymer modeller og nyt mote. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Carolina herrera CH 100ml. Hvis du er i tvil om å kjøpe Carolina herrera CH 100ml, ta kontakt med vårt team av fagfolk i mote via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Carolina herrera CH 100ml

Farge
Rød
Kapasitet
31 -100ml
typer parfymer
Eau de Toilette (5-15%)

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up