up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dior Sauvage Vapo 100ml

plus
Dior

Dior Sauvage Vapo 100ml

Produktbeskrivelse Dior Sauvage Vapo 100ml

Helt moderne. Et tegn på god smak og raffinert virilitet, Eau Sauvage Eau de Toilette er mer enn bare en duft. Det er synonymt med absolutt eleganse, en varig "Dior spirit" infundert med modernitet.

Blomstret sitrus signatur er både raffinert og kraftig, sofistikert og frisk. Den subtile balansen av San Carlo bergamot, høstet utelukkende for Eau Sauvage, den pulserende kontakten med hedione med en unik fløyelsaktig blomsterkvalitet, og en særegen chypre-sti.


Velkommen til våre Dior Sauvage Vapo 100ml spesialtilbud! Tenk på dressinn når du ønsker å fornye dine mote materialer. dressinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Dior så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Parfymer.

Spesifikasjoner Dior Sauvage Vapo 100ml

Farge
Grå
Kapasitet
31 -100ml
typer parfymer
Eau de Toilette (5-15%)

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up