up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hummel Sadetakki South

Hummel Sadetakki South

Hummel Sadetakki South

Hummel Sadetakki South

plus
Hummel

Hummel Sadetakki South

Tuotekuvaus Hummel Sadetakki South

Kudotusta kankaasta valmistettu hmlSOUTH JACKET tarjoaa luotettavan vedenpitävän suojan kangasviimeistelynsä ja teipattujen saumojen ansiosta.

Tämä hummel®-takki käyttää tuotannossaan kierrätettyä polyesteriä, mikä vähentää ympäristöjalanjälkeä perinteisiin polyesterivaatteisiin verrattuna.

Takissa on irrotettava huppu, vetoketjullinen tasku sivussa ja kiristysnyöri helmassa tuulen ja sateen poissa pitämiseksi.


Tällä hetkellä, Hummel Sadetakki South tuotetta on saatavilla goalinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Hummel-merkkisiin jalkapallo tuotteisiin, joita jalkapallo verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Takit kokoelman malleilla. goalinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Lasten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat jalkapallo-tuotteet.

Ominaisuudet Hummel Sadetakki South

Vuodenaika
Kaikki vuodenajat
Huppu
With hood
Väri
Vihreä
Ominaisuudet
Vesitiivis
Tuulenpitävä
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Suositeltava Käyttötarkoitus
Kaupunki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up