up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Munich Kengät Prisma

Munich Kengät Prisma

Munich Kengät Prisma

Munich Kengät Prisma

Munich Kengät Prisma

plus
Munich

Munich Kengät Prisma

Tuotekuvaus Munich Kengät Prisma

Prisma kengät


Tekniset tiedot:

Nettopaino: 0,625
Bruttopaino: 0,894
Päällinen: 40% Pu 30% verkko 20% nahka 10% mikrokuitu
Vuori: 100 % polyesteriä
Pohja: 80 % Phylon 15 % kumi 5 % Tpu
Sisäpohja: 100 % kangastaEtsitkö Munich-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Munich Kengät Prisma:a? goalinn:sta, löydät täyden Miesten kengät tuotekokoelman ja jalkapallo tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme goalinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin jalkapallotarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Munich Kengät Prisma

Väri
Valkoinen
Kokemus
Pro

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Munich Kengät Prisma

Arviointi - munich prisma tuote

-

ERINOMAINEN : . Tuote . Takaraja . Kohtuullinen hinta (todellinen valuutta, joka on heikko) . Logistiikan hallinta- ja asiakasviestintäohjelmistot ONNEA !

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up