up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Munich Sisäjalkapallokengät Continental

Munich Sisäjalkapallokengät Continental

Munich Sisäjalkapallokengät Continental

Munich Sisäjalkapallokengät Continental

Munich Sisäjalkapallokengät Continental

plus
Munich

Munich Sisäjalkapallokengät Continental

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät Continental

Continental on kenkä eniten käyttämä futsal ammattilaista ympäri maailmaa.


Classic päällinen huippuhienoin nahat on yhdistetty erittäin kestävä pohja.


Saatavana valikoima urheilu vaihtoehtoja suunniteltu top futsal pelaajia ympäri maailmaa sekä streetwear vaihtoehtoja ulos kentältä.


goalinn:ssa näytämme sinulle kaikki Munich:n Sisäjalkapallokengät Continental:n ominaisuudet. jalkapalloverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Munich Sisäjalkapallokengät Continental tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Munich Sisäjalkapallokengät Continental ja voit hyödyntää muita jalkapallovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät Continental

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

-

Münchenin mannerjalkapallokengät

-

Hei todelliset katseenvangitsijat. Supernopea toimitus, en odottanut sitä. Erittäin mukavat kengät, hyvä istuvuus Huomaa: kenkien koko - muista noudattaa Münchenin taulukkoa - silloin se sopii täydellisesti. Verrattuna Adidasiin tai Nikeen kengät ovat kooltaan pienempiä (46- Nike, Adidas at Munich 44) Suosittelen näitä kenkiä kaikille laatua painottaville. Terveisiä Saksasta

München

-

Continental on ehdottomasti paras Múnich-malli ❤️ Suosittelen sitä :)

Münchenin mannermainen

-

Lähetys saapui ajoissa. Upea tuote. Minulla on aina ollut tuore nro 44, sain saman numeron ja ne sopivat minulle hyvin. Käytän aina kaksinkertaisia sukkia. Suosittelen, että määrität kengän tarkan vastaavan cm: n verkkosivustolla. Oma 44 on 29,3 cm, joka näkyy laatikossa. Ainoa virhe, räätälöinti. Hieman ruma, mutta ilmaiseksi et voi odottaa enempää. Kaiken kaikkiaan loistava tuote, hyvään hintaan. Neuvon.

Paljastus

-

Erittäin mukavat kengät, voit jopa ottaa pienemmän koon kuin ehdotettiin. Paketti saapui nopeammin kuin odotin.

Manner-münchen

-

Paras futsal-kenkä ylivoimaisesti

Loistava

-

Kesti minut saapumisen, mutta se oli odottamisen arvoinen. Suuri mukavuus Suuri mukavuus

Erinomainen

-

erinomainen futsal-kengä .. tukeva ja kestävä .. Ehkä vähän raskas, mutta silti täysin kiinnitetty jalkaan

On vaikea valita münchenin kokoa

-

Sanoi, että se on upea, kun tapasin tämän henkeäsalpaajan. Koko on UK6 (245 mm ADIDASille / 250 mm NIKElle). Valitsin EU37 MUNICHiksi, jopa koko EU38, jota virallinen MUNICHin verkkosivusto valvoo. Vaikka saan tämän koon, se on tiukka. Suosittelen, että noudatat virallisen MUNICHin koko-opasta. Jälleen kerran, se on tapa upea.

Erinomainen

-

Yksi parhaimmista jalkapallokengistä. Erittäin mukava ja vankka. Erinomainen tuote. Suosittelen niitä kaikille. Luotettava kauppa, ne toimitettiin nopeasti.

Mukava nahkainen futsalkenkä

-

Mukava nahkainen futsalkenkä.

Manner-münchen

-

Erinomainen tuote, laatu ja tyylikkäät jalkineet.

Munichi kieli

-

EXCELLENT

Kiitos

-

Kiitos paljon.

Hyvä

-

Kiitos.

Täydellinen

-

Erittäin hyvä laatu

Münchenin manner

-

Upeat kengät. Erinomainen laatu, nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen) Kiitos goalinn

Münchenin manner

-

Kauniit futsal-kengät. Pehmeä nahka, tiukka jalka. Minulla on jalka 26cm, yleensä Nike tiempoa 26,5 cm. Ostettu eu 39, 26 cm - ne sopivat todella hyvin.

Münchenin manner

-

tilaus saapui ajoissa, kaikki on hyvä ja laatu on hyvä, kiitos!

Upea tuote

-

Sanoisin, että futsal-kengän yläosa on täydellinen, sopii kuin hansikas. Todella erinomainen tuote, vaikka kustannukset olisivatkin liian korkeat ja räätälöinti upea

Erinomainen tuote, mutta ilmainen mukauttaminen on huonolaatuista

-

Vastaan vain kengät tänä iltapäivänä. Täydellinen materiaali ja halvempi kuin muu verkkokauppa ja toimitus enemmän kuin odotettiin DHL: n käytön aikana. Mutta vapaa räätälöinti laatu on hyvin alhainen, ei edes käytä kenkiä se on jo kuorittu

40 € halvempaa kuin tuotemerkin verkkokauppa

-

Erinomainen tuote futsalille pohja- ja kantapään kiinnikkeen ansiosta. Olen erittäin tyytyväinen toimitukseen ja tuotteeseen Ruotsiin, jossa kenkiä ei myydä missään myymälässä. Tulosta PDF ja mitata jalka Münchenin mukaan, niin tiedät, mitä kokoa sinun pitäisi olla.

Futsal kengät munich continental

-

Erinomainen palvelu, ei väärennettyä tuotetta. Laadukkaita tietoja. Suuri valikoima.

Kiitos

-

Niin hyvä!

Munich continental

-

Erittäin hyvä!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up