up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

plus
Munich

Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

Jalkapallo ja futsal-boot suunniteltu pelaajille, joilla on nopea pystysuora peli, joka etsii parasta kädensiota ja liikkeitä kentällä. Valmistettu yhdistelmämateriaalista, joka käsittää verkkokerroksen ylemmän kumitetun vinyylikerroksen alla, mikä takaa erinomaisen pitoa, kestävyyttä ja rakennetta. Kantapussi takaa optimaalisen miellyttävän istuvuuden, joka nappaa jalkaa koko toisen ihon tavoin. Siinä on myös vahvistettu kumipyörälaukku, joka suojaa kaikkein alttiimpia osia hankautumasta kentällä.

Jos etsit Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN:a, tänään on onnenpäiväsi. goalinn:ssa, omassa jalkapalloverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten kengät tuotteet. goalinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Sisäjalkapallo kengät erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Sisäjalkapallo kengät on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

Väri
Sininen
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Arvostelu

-

hyvä suoritus

Hyvä

-

HYVÄ

Erinomainen kenkä

-

Erittäin komea kenkä. Asenna yksi koko vähemmän kuin normaalit kengät. Ainoa virhe on, että etuosa on huonosti päällystetty ja kestävä toisin kuin vaahto. Hyvä hintalaatu

Hyvä

-

Kiitos.

Täydellinen

-

Täydellinen juuri mitä odotin

Rewievs

-

Objednal som na Slovensko a doručili mi ich za 5 dní! Super !!! München Tiga IN sú pekné, laadné a dobre sedia na nohe. Odporúčam pre tých čo majú úzku nohu a nárt.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up