up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Puma Koti Serbia 2018 Juniori

Puma Koti Serbia 2018 Juniori

plus
Puma

Puma Koti Serbia 2018 Juniori

Tuotekuvaus Puma Koti Serbia 2018 Juniori

Kukaan ei muista heidän ensimmäisiä askeleitaan. Jokainen muistaa heidän ensimmäinen intohimonsa. Kun vedät kansakuntasi värit, kaikki tulee ryntäävät takaisin ensimmäiseen turnaukseen. Päivänä, kun kaikki kokoontuitte TV: n ympäri toivossa, se oli ensimmäinen kerta kun tunsit todellista intohimoa, ensimmäisenä päivänä nämä värit kastuivat sielusi ja sinä tunsit, että kansakunta kokoontuu yhteen. Nämä muistot muistuttavat ikuisesti ja ne tuovat fanit yhteen. Heidän energiansa kulkee pelaajien läpi, kun he osallistuvat turnaukseen, kuljettaen heidät kohti suuruutta.

Ominaisuudet:

dryCELL: PUMA nimeä kosteutta luovuttaville ominaisuuksille, jotka auttavat pitämään sinut kuivana ja mukavana.

Normaali istuvuus.

materiaali:

100% polyesteriä.

Double neuloa.

Maali: bio-pohjainen.

Hoito-ohjeet:

Käytä väreille pesuainetta.

Pese ja rauta ulospäin.

Älä rauta tulostusta.

Pese samankaltaisilla väreillä.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi jalkapallo verkkokaupastamme. Osta Puma Koti Serbia 2018 Juniori alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin jalkapallo tuotteisiin Pelivarusteet ja täydennä varusteitasi goalinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Puma Koti Serbia 2018 Juniori

Väri
Punainen
Sukupuoli
Unisex
Tuotetyyppi
T-Paidat
Suositeltava käyttötarkoitus
Jalkapallo
Ikä
Lapset
Rajaus
Pelaaja
Maajoukkueet
Serbia

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up