up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Uhlsport Käsineet Logo

Uhlsport Käsineet Logo

Uhlsport Käsineet Logo

plus
Uhlsport

Uhlsport Käsineet Logo

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Uhlsport Käsineet Logo

Kun se tulee Feldspielerhandschuhe, olemme astumassa kiistanalainen alueelle. Ehkä yksi on liian herkkä pelata jalkapalloa tai se olisi toinen lisävaruste tämän talven vaatekaappi? selvästi, kahvilassa tietyn riskin pilkkaa, joten käsineet pitäisi ainakin olla hyödyllistä.


Meidän Feldspielerhandschuhe tehdään mikro ote hoitoon (saada nämä viime senttimetriä ulos, että viime hetken heittää-in) ja joustava sulkeminen järjestelmä, jolla varmistetaan, että sade, tuuli ja lumi eivät päästä sisälle ihanan lämmin hiottava polyesterifleece sisustus.


Olemme muuttaneet myös leikata, jotka takaavat täydellisen istuvuuden.


Löydä etsimäsi Uhlsport Käsineet Logo verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Naisten vaatteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Käsineet:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan goalinn:sta.

Ominaisuudet Uhlsport Käsineet Logo

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Uhlsport hanskat

-

Loistava tuote jalkapalloon.Lämmin ja käytännöllinen myös toimitus erittäin hyvin.Kiitos

Käsineet

-

Jalkapalloharjoitteluhanskat erittäin mukavat, mukavat ja lämpimät

Olen tyytyväinen.

-

Ostin sen viime kerralla ja ostin sen lisäksi varastona. Pidän siitä, että pystyn käsittelemään palloa sitä käytettäessä.

Täydellinen istuvuus

-

Materiaali on erittäin pehmeää ja lämpöä, muotoilu erinomainen, koska se sopii täydellisesti käsiin

Käsineet

-

Ohut käsineet, jotka suojaavat paljon. Hyvä tuote

Super käsineet ulkokäyttöön

-

Mukava, lämmin käsineet lapsille. Ostan taas! Hyvä tuote!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up