up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Airoh Helhjelm Spark Color

Airoh Helhjelm Spark Color

plus
Airoh

Airoh Helhjelm Spark Color

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm Spark Color

Med det nye Airoh fulle ansiktet laget av HRT (High Resistant Thermoplastic) og dets aggressive og aerodynamiske linjer, vil du føle deg helt komfortabel i alle situasjoner der det er akkurat veien foran deg. Spark, som er konstruert i vindtunnelen og utviklet på to forskjellige eksterne skallstørrelser, vil tenne ditt ønske om å hoppe på sykkelen din, uansett hvor du er. Ekstra bred visir, integrert solskjermvisir, Bluetooth Ready, Stop Wind og Pinlock inkludert, fullfører toppen av rekkehjelmen.


Akkurat nå er produktet Airoh Helhjelm Spark Color på lager hos motardinn. Finn ut hvilken andre motorsykkel produkter merketAiroh har i din nett motorsykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Integrert modeller. På motardinn lager vi de nyeste stiler og design av Hjelmer. Bla gjennom vårt utvalg og finne motorsykkel artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm Spark Color

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
1401-1500 gr
Farge
Hvit
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Airoh Helhjelm Spark Color

Jeg anbefaler

-

Den forventede datoen har kommet. Hjelm lett og behagelig å ha på. Jeg anbefaler.

Airoh Helhjelm Spark Color

Jeg anbefaler

-

Alt upåklagelig, anbefaler jeg.

Airoh Helhjelm Spark Color

God

-

Fin perlemor

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up