Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Herreklær

Herreklær motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Herreklær-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herreklær

Merkevarer av Herreklær

Hvilke motorsykkelklær trenger jeg for å kjøre?

Når du velger motorsykkelklær , er det viktig å investere i kvalitetsutstyr som gir riktig beskyttelse og er behagelig å ha på seg. Det er også viktig å velge klær som passer for været og kjøreforholdene for å sikre en trygg og hyggelig kjøreopplevelse. Et annet viktig aspekt ved å velge gode motorsykkelklær er kvaliteten og holdbarheten til materialene som brukes. Motorsykkelklær av høy kvalitet er ofte laget av slitesterke materialer, som lær eller kevlar, som kan gi ekstra beskyttelse ved fall eller skli. Dette kan også forlenge levetiden til klærne, og spare ryttere penger i det lange løp. I tillegg kan motorsykkelklær gi ekstra synlighet for føreren, noe som er spesielt viktig når du sykler i dårlige lysforhold.

Arm og benvarmere
Arm og benvarmerne er det viktigste motorsykkelutstyret fordi de beskytter deg mot tøffe værforhold.

Fleeces
Fleeces brukes til å lage motorsykkelklær fordi det bidrar til å transportere fuktighet og lar luften sirkulere for å holde deg kjølig.

Hodeplagg
Hodeplaggene brukes til å dekke og holde deg varm i kaldt vær og brukes også til å beskytte hodet mot sollys.

Jakker
En motorsykkeljakke av god kvalitet er designet for å gi beskyttelse mot vind, regn og støt i tilfelle en kollisjon. Se etter en jakke laget av slitebestandig materiale med rustning i albuer, skuldre og rygg.

Bukser
Motorsykkelbukser er designet for å beskytte underkroppen mot slitasje og slag. Se etter bukser laget av slitesterkt og slitesterkt materiale med rustning i knær og hofter.

Gensere og hettegensere
Genseren og hettegenserne brukes også av moto ryttere i vintersesongen og holder deg unna kald vind.

T skjorter
T skjorten brukes av bilister om sommeren fordi den er laget av pustende stoff og holder dem kjølige om sommeren.

Mer om klær:

Merkene som tilbyr ansiktsmasker, tilbehør og deler, undertøy, belter, nakkegamasjer, sokker, vester, regndresser og skjorter fra Alpinestars , Akrapovic , Givi , Dainese , ls2 , Shad , Bell , og Klim .