Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hansker

()

Sorter etter

Hvordan velge hansker til en motorsykkel?

Motorsykkelhansker er noe av det mest nødvendige verneutstyret for en motorsykkelfører. Motorsykkelhanskene brukes for å beskytte hånden din mot skade ved fall. Det er viktig å velge passende hansker, mens det viktigste av alt er å bruke dem når du sykler.
Når du velger hansker for motorsykkelkjøring, er det flere viktige faktorer å vurdere for å sikre din sikkerhet og komfort på veien. Her er noen tips:

Velg hansker laget av materialer av høy kvalitet som gir holdbarhet, fleksibilitet og beskyttelse. Skinnhansker er et populært alternativ fordi de gir godt grep, slitestyrke og kan være vannavstøtende. Tekstilhansker er også et godt alternativ fordi de er lette, pustende og gir utmerket beskyttelse mot elementene.
Det er viktig å velge hansker som sitter tett uten å være for stramme eller for løse. En god passform sikrer maksimal komfort og kontroll over motorsykkelens kontroller. Sørg for å prøve forskjellige størrelser og stiler av hansker for å finne den beste passformen for hendene dine.
Se etter hansker som gir beskyttelse for hendene dine i tilfelle en ulykke. Noen hansker kommer med ekstra polstring eller rustning på knokene og håndflatene, som kan bidra til å beskytte hendene dine i tilfelle en krasj. Sørg for å velge hansker som oppfyller sikkerhetsstandarder og er sertifisert for motorsykkelbruk.
Velg hansker som er behagelige å ha på over lengre tid. Se etter hansker med pustende materialer, ventilasjon og mykt fôr. Du bør også vurdere temperaturen og værforholdene i ditt område og velge hansker som er passende for klimaet.
Selv om sikkerhet alltid bør være din høyeste prioritet, bør du også vurdere stilen og designet til hanskene du velger. Se etter motorsykkelhansker som matcher din personlige stil og preferanser, og som utfyller motorsykkelutstyret ditt. Merkene som tilbyr motorsykkelhanskene er Alpinestars , Dainese , Givi , ls2 , Klim og Furygan .

top