up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge en mikrofon for en motorsykkel?

Mikrofon for motorsykler

En mikrofon for motorsykler brukes for to personer for å kommunisere på samme motorsykkel og koble til telefonen eller navigasjonsenheten din. Den primære egenskapen her er muligheten til å kommunisere nær dekning med passasjeren din, noe som er ideelt for alle par som reiser sammen. Du kan kjøpe en mikrofon for motorsykler fra Sena , Schuberth , Nolan , Cardo , og Sw motech .

WiFi tilbehørssett for motorsykkel

Wifi tilbehørssettet for motorsykler er laget spesielt for wifi oppsettet når du reiser på motorsykkelen. Wifi tilbehørssettet for motorsykler inneholder ofte alt du trenger for å montere, beskytte og utnytte wifi oppsettet ditt til sitt høyeste potensial. Wifi tilbehørssettet for en motorsykkel er utmerket hvis du ønsker å fikse kommunikasjonsmål med en annen fører.

Tips for å velge en mikrofon til en motorsykkel

Prøv å velge en vanntett mikrofon så vel som en vannavstøtende, fordi noen ganger må du sykle når det regner eller regnet begynner mens du reiser.
Velg mikrofonen som holder en hodesetthøyttaler for ett øre eller begge ørene. Å stille inn og flytte mikrofonen til en annen hjelm er mer behagelig hvis du har et høyttalerhodesett med bare ett øre, men noen ønsker å høre stemmen i begge ørene.
De fleste mikrofoner har lydaktivering av en eller annen type for å opprettholde dempet hodesett når det ikke er snakk. Denne lydaktiveringen kan vanligvis dempes og en trykk for å snakke knapp brukes ellers.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk