up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Klokker

Låser - Lukkesystem: Nøkler

()
load

Hvordan velge motorsykkellåser?

En motorsykkelskivelås griper fast i motorsykkelens bremseskive, og kontrollerer hjulet fra å rotere. De fleste låser inkluderer også advarsler om bevegelsesdeteksjon som vil lekke ørestikkende alarmer hvis de merker bevegelse, slik at du kan sjekke problemet og dermed unngå skade. Det finnes forskjellige typer låser som motorsykkelskivelås, motorsykkelfoldelås, kjedelås og motorsykkelkabellås .

Hvordan velge en motorsykkellås

Hvis du har en motorsykkel med deg foreløpig, vil du innse modellen og stasjonen. Hvis ikke, er det første du må gjenkjenne den, og deretter kan du bli veiledet av en tekniker sjekk hvilken type lås som passer til din motorsykkel.
Sikkerhetsnivå: Se etter en lås som tilbyr et høyt sikkerhetsnivå. Dette kan bestemmes av låsens vurdering eller sertifisering, for eksempel Sold Secure eller ART. Velg en lås som er vurdert til minst nivå 3 eller 4 for maksimal sikkerhet.

Type lås: Det er flere typer låser å velge mellom, inkludert skivelåser, kjettinglåser, U låser og kabellåser . Velg en lås som passer for dine spesifikke behov og typen motorsykkel du har. For eksempel kan en skivelås være tilstrekkelig for en mindre motorsykkel, mens en kraftig kjedelås kan være nødvendig for en større, mer verdifull motorsykkel.

Størrelse og vekt : Sørg for at låsen du velger er riktig størrelse og vekt for motorsykkelen din. En lås som er for liten eller for lett kan lett knuses eller kuttes av en bestemt tyv.

Holdbarhet og værbestandighet : Se etter en lås som er laget av slitesterke materialer og er værbestandig. Dette vil sikre at låsen din varer lenge og er i stand til å tåle elementene.

Totalt sett er det viktig å velge en lås som tilbyr et høyt sikkerhetsnivå, passer for dine spesifikke behov, og som er holdbar og værbestandig. Ta deg tid til å undersøke alternativene dine og velg en lås som gir deg trygghet når du lar motorsykkelen stå uten tilsyn. Du kan kjøpe disse forskjellige låsetypene fra disse merkene Givi , Shad , Held , Abus , og OJ .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk