up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948

plus
Michelin

Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948

Produktbeskrivelse Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948

Et dobbeltsammensatt sportsdekk designet for sporty kjøring. Med utmerket grep i det våte og tørre, er det et allsidig, slitesterkt dekk.


Funksjoner:

Grep og håndtering:
- Michelin Pilot Power 2ct-dekk er designet for å hjelpe deg med å få maksimal glede av sporty kjøring. Oppfyller de høye standardene til ryttere ved å kombinere utmerket grep på tørre og våte overflater i tillegg til langvarig kvalitet.

Michelin Dual Compound 2kt teknologi:
- Disse dekkene er slitesterke i midten og mykere i kantene for å tillate deg å oppnå imponerende magre vinkler som oftere sees på banen. Michelin Pilot Power 2ct-dekk har Michelin Dual Compound 2kt-teknologi å takke for deres enestående ytelse.

Et dekk designet for sporty kjøring:
- Designet for å vare på lange reiser uten å løsne seg, Michelin Pilot Power 2ct-dekk tåler påvirkningen av akselerasjoner og biten av bremsene uten å knipe.


Spesifikasjoner:

- Dekkbredde: 120
- Sideforhold (høyde): 70
- Felgdiameter: 17
- Dekkbelastningsindeks: 58
- Hastighetsindeks: (W) > 270 km/t
- Posisjon: foran
- Dekkmønster: PILOT POWER 2CT
- Tubeless Eller Tubetype: TL - Tubeless
- Dekkstruktur: Radial
- Dekkfamilie: Motorsykkel- og scooterdekk
- Dekkkategori: HypersportBestill nå din Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948 og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948 på lager og prisen er 89.99 $. Med vårt utvalg av Dekk artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948

Farge
Svart
Anbefalt Bruk
Motorsykkel landevei

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948

Takk skal du ha

-

takk for all produktkvalitet

Michelin Frontdekk M/C (58W) Pilot Power 2CT TL-461948

Sterkt anbefalt

-

Superrask og fantastisk kvalitet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up