up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses

plus
Oakley

Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses

CROWBAR Snowcross ekstraglass


Når fuktighet damp fra huden din møter en kald linseoverflaten, er resultatet tåke buildup. Det er derfor denne designen bruker to objektiver og legger et isolerende lag med luft mellom dem. Vi konstruert geometrien for maksimal klarhet og motstandsdyktighet, og selv lagt anti-dugg behandling til den indre linseoverflaten. Begge fargealternativer balansere overføring av lys for optimalt syn overskyet til lite lys miljøer. Persimmon forbedrer visuell kontrast for å forbedre dybdeoppfattelse mens Blue tilbyr unik styling.

Viktig: Vær forsiktig når du installerer / fjerne ekstraglass. Ripete linser kan ikke bli returnert og er ikke dekket under Oakley garanti politikk.


Hvis det du trenger er Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses er det akkurat her og til den beste prisen. motardinn har denne og andre motorsykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Tilbehør og deler støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses

Farge
Oransje
Underkategorier
Masker
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up