up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

X-lite Helhjelm X-803 RS Ultra Carbon Motormaster

plus
X-lite

X-lite Helhjelm X-803 RS Ultra Carbon Motormaster

Produktbeskrivelse X-lite Helhjelm X-803 RS Ultra Carbon Motormaster

Det er racing-hjelmen med høyt karboninnhold fra X lite. Dens reduserte vekt og kompakte størrelse (takket være den karbonrike konstruksjonen og tilgjengeligheten av tre ytre skallstørrelser), system for fjerning av kinnputer (NERS Nolan Emergency Release System), pålitelig visirmekanisme med et dobbeltvirkende system, effektiv RAF (Racing Air) Flow) ventilasjonssystem og Carbon Fitting Racing Opplev indre komfortpolstring (med en oppdatert nettkonstruksjon) gjør X 803 ULTRA CARBON til den mest eksklusive racinghjelmen for de mest krevende motorsyklister.


Teknologi:

Ners Nolan nødutløsningssystem:
Dette systemet, som er patentsøkt, lar nødteam fjerne kinnputene fra hjelmen mens den fortsatt bæres av motorsyklisten ved ganske enkelt å trekke i de røde båndene som er festet foran på putene selv.
Oppdag alle Hjelmer produkter som du kan finne hos motardinn som X-lite Helhjelm X-803 RS Ultra Carbon Motormaster. Kjøp nå X-lite Helhjelm X-803 RS Ultra Carbon Motormaster og spar mye penger på Integrert produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket X-lite vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne X-lite Helhjelm X-803 RS Ultra Carbon Motormaster og andre sporter i vår motorsykkel butikk? Takket være motardinn kan du nå se et enormt utvalg av Hjelmer artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner X-lite Helhjelm X-803 RS Ultra Carbon Motormaster

Lukkesystem
Dobbel spenne eller
Vekt
1201-1300 gr
Farge
Grå
Alder
Voksen

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bra produkt, bare en feil.

-

Alt veldig bra med produktet, utmerket presentasjon. Men det virker for meg som om klistremerkene som sier 803 i den mørke betrakteren har blitt feillimt, som på en skjev måte. En perfeksjonist som meg liker ikke det.

Det er det beste.

-

Det er et design som ikke har blitt utgitt i Japan, og jeg liker det veldig godt. Det er veldig kult.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up