up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

X-lite Helhjelm X-903 Ultra Carbon Grand Tour N-Com

X-lite Helhjelm X-903 Ultra Carbon Grand Tour N-Com

X-lite Helhjelm X-903 Ultra Carbon Grand Tour N-Com

plus
X-lite

X-lite Helhjelm X-903 Ultra Carbon Grand Tour N-Com

Produktbeskrivelse X-lite Helhjelm X-903 Ultra Carbon Grand Tour N-Com

Dette er toppen av serien helhjelm fra X lite, resultatet av en intensivt revidert designprosess som tar sikte på å tilby en best mulig kombinasjon av opplevelsen av Nolan og X lite. Det er preget av et sportsinspirert design og et stort utvalg av tekniske funksjoner, hvorav noen er svært nyskapende. Tre ytre skallstørrelser, system for fjerning av kinnblokker (NERS Nolan Emergency Release System), ultrabred visir, innovativ visirmekanisme med vippefunksjon, eksklusivt Magnetic Visor Assembly (MVA) system, VPS solkrem (justerbar til forskjellige posisjoner), dobbel spak Microlock2 oppbevaring system med mikrometrisk justering eller Double D Ring -oppbevaringssystem (i henhold til produktversjonen), Carbon Fitting Racing Opplev indre komfortpolstring (med en innovativ nettkonstruksjon), eksklusivt Liner Positioning Control (LPC) system og satt opp for den nye generasjonen N Com kommunikasjonssystem, gjør X 903 til et høyt verdsatt produkt blant de mest krevende motorsykkelturistene. Dette har blitt bekreftet av den "utmerkede" avstemningen som ble tildelt X 903 av det tyske magasinet Motorrad i 2019.


Teknologi:

Ners Nolan nødutløsningssystem:
Dette systemet, patentsøkt, lar beredskapsteam fjerne kinnputene fra hjelmen mens den fremdeles bæres av motorsyklisten ved ganske enkelt å trekke i de røde båndene som er festet på forsiden av putene selv.
X-lite Helhjelm X-903 Ultra Carbon Grand Tour N-Com har X-lite offisiell garanti fra produsent. Som en X-lite offisiell forhandler er alle våre tilbud motorsykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I motardinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Hjelmer produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Integrert artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner X-lite Helhjelm X-903 Ultra Carbon Grand Tour N-Com

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
> 1501 gr
Farge
Grå
Alder
Voksen

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up