up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

plus
adidas

adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Kun vuoristoreitti vie sinut tavallista lähemmäs vettä, sinun on oltava valmis. Jos et halua lipsahduksen pilaavan päivääsi, mutta haluat silti keventää painoa, käytä adidas Terrex Jawpaw Slip On HEAT.RDY vaelluskenkiä ja koe molempien maailmojen parhaat puolet.

Näiden kenkien päällisen slip-on muotoilu tuntuu viileältä ja mukavalta, kun taas sukkamainen muoto halaa jalkojasi lähes anatomisella tarkkuudella. HEAT.RDY lisää ilmavirtausta sisällä pitääkseen jalat viileinä ja kuivina riippumatta siitä, kuinka kosteaa tai lämmintä on tämän päivän sääennuste.

TRAXION®-kumipohjaa on muokattu hieman tuomaan se lähemmäksi muiden Terrex-tuotteiden suorituskykyä STEALTH®-ulkopohjalla, mikä antaa sinulle poikkeuksellisen pidon ja pidon riippumatta siitä, kuinka märkä tai epätasainen pinta on. Jalan keskiosassa tyhjennysjärjestelmä poistaa ylimääräisen veden sisäpuolelta mikrorei'itymistensä kautta, jotta jalat pysyvät mukavina.
Nämä nopeasti kuivuvat vesikengät on suunniteltu täyttämään vesiurheilun vaatimukset, ja ne on valmistettu climacool®-verkosta, jossa on varvassuoja.

Rei'itetty ulkopohja takaa nopean vedenpoiston, kun taas TRAXION™ tarttuu kaikkiin suuntiin.

OMINAISUUDET:

Climacool® tarjoaa 360 asteen jäähdytyksen koko jalalle.

Hengittävä, nopeasti kuivuva tekstiilipäällinen synteettisellä päällyksellä


runnerinn:ssa näytämme sinulle kaikki adidas:n Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY:n ominaisuudet. juoksu ja triatlonverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY ja voit hyödyntää muita juoksu ja triatlonvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet adidas Sandaalit Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up