up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Raidlight Midjepakke Stretch Raider

Raidlight Midjepakke Stretch Raider

Raidlight Midjepakke Stretch Raider

Raidlight Midjepakke Stretch Raider

Raidlight Midjepakke Stretch Raider

plus
Raidlight

Raidlight Midjepakke Stretch Raider

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Raidlight Midjepakke Stretch Raider

Dette 38 grams multifunksjonelle lagringsbeltet gir deg mulighet til å bære viktige tilbehør (telefon, mat, væsker, penger.

) 6 separate lommer for organisering.

Perfekt for kortere løp eller å ha ekstra tilgjengelig lagring for å kompliment Race Vest på lengre stier.

Vekt: 38g.

Stoffer: 85% Polyamid, 15% Elastan.

Funksjoner: 6 lommer, 1 stor glidelås, 1 stor, 4 standard.

Stretch fit, 4 størrelser.

Høy tetthet stoff holdes i form og holder.

Hydratiseringssystem: Kan passe 350 ml Eazyflask eller 300 ml flasker.Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen løping og triathlon utstyr, oppdag runnerinn. Som Raidlight autorisert forhandler har alle våre løping og triathlon produkter full produsentgaranti av Raidlight. Velg en av våre Hydrering kategorier og oppdag utvalget av Hydrering produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Raidlight Midjepakke Stretch Raider

Farge
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fint

-

Alt er flott"!

Vellykket kjøp

-

Lett og enkel å bruke, det tjener formålet det er beregnet på

Lett og lett å bruke

-

Veldig lett og enkel å bruke. Midjen min er 30 tommer og er i størrelse M OK.

Lett og holdbar

-

Veldig lett og slitesterkt belte, stoffet er elastisk og strekker seg godt, du kan enkelt få plass til en lommelykt, jakke, hansker, geler og en telefon. krok stolpene på baksiden

Veldig lett, slitesterkt

-

Veldig lett og slitesterkt belte, stoffet er elastisk og strekker seg godt, du kan enkelt få plass til en lommelykt, jakke, hansker, geler og en telefon. krok stolpene på baksiden

Modulært og komfortabelt belte, men ...

-

Telefonlommen er ikke vanntett, og det er ganske uheldig. Gjenoppretting av sin iPhone fuktet etter svette etter en utgang er synd, mens lommene som er innbygget i shorts eller rase shorts, ikke forårsaker denne ulempen - for det meste ... Raidlight kunne ha gjort bedre!

Perfekt ringer

-

Lys og holder varer veldig bra, mangler fester for å åpne lommene. Veldig fint, lett og godt passende belte. Ser straks først når du bestiller i henhold til størrelsestabellen, men det gir en god passform når du er lading med for eksempel nødvendigheter som en bar, regnfrakke, hansker og telefon når du er på farten for en betydelig mengde kilometer, ville en liten vannflaske trolig passe inn også. Kan også kombineres perfekt med en rase vest. Det er ikke bemerkelsesverdig og ikke anstrengende hoftebevegelse hvis den sitter på toppen av hoftebenet.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up