up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Ski

Alpineskiën

()

BESPAAR GELD DOOR UW BUNDEL TE CONFIGUREREN

load

Wat zijn de beste Alpine Ski´s?

Alpine Ski´s van Atomic

Vooral onder professionals zijn de Atomic Alpine Ski ´s bekend. De Atomic Alpine ski is een ideale optie voor professionals en beginners, met waardering voor een redelijke prijs en een aanpasbaar, gemakkelijk te bedienen formaat. De Atomic Alpine Ski ´s zijn licht in gewicht en aanpasbaar genoeg om beginners te helpen bij de evolutie naar meer gemiddelde skiërs. Deze ski is zeer duurzaam en verkrijgbaar in vele kleuren.

Salomon Alpine Ski´s

De Salomon Alpine Ski ´s zijn een betrouwbare allround optie voor skiërs. Hoewel ze worden beschouwd als een van de beste ski´s. De Salomon Alpine Ski ´s zijn door hun houten lichaam bijzonder licht en responsief in bijna alle weersomstandigheden. Ze zijn gemakkelijk te buigen door hun flexibele constructie. De constructie is aanpasbaar, voor meer geëvolueerde skiërs en is redelijk in prijs.

Rossignol Alpine Ski´s

De Rossignol Alpine Ski ´s zijn veelzijdige ski´s voor het alpineskiën. De structuur presteert voor een breed scala aan skiërmogelijkheden, van gemiddeld tot verfijnd. Het slankste ontwerp van Rossignol Alpine Ski ´s is het meest aangenaam omdat het alles benadrukt waar deze lijn bekwaam in is. De lichte structuur presteert uitstekend, zowel op het parcours als daarbuiten en is ideaal voor comfortabel draaien en sturen.

Head Alpine Ski´s

De Head Alpine Ski ´s zijn de diepgaande stukjes ski´s. Ze leveren een aanpasbare, goed afgeronde structuur die in bijna elk type sneeuw functioneert. Met een middengedeelte van 105 mm pronkt de structuur met zachte strepen en een stijve, voornamelijk platte achterkant die het beste is voor meer verfijnde en getalenteerde skiërs. Het enorme houten lichaam van Head Alpine Ski´s helpt schudden en fladderen van de tip uit te bannen voor een gladdere, stabielere rit. De beste alpine ski´s koop je bij Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden