up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Skistokken

Accessoires en Reserveonderdelen

()

De verschillende soorten skiën begrijpen

Ski accessoires voor stokken

De paalski accessoires bevatten veel handige items die helpen bij het skiën. Sommige van deze accessoires omvatten manden, tips en rubberen tipbescherming, enz. U kunt ski accessoires voor stokken kopen bij Rossignol, Head, Leki Alpino, Swix.

manden
De mand is het schijfachtige ding aan de basis van een paal, net voorbij de punt en is er om te voorkomen dat de skistok te ver in de sneeuw valt.

Tips voor skistokken
De punt van een skistok is het gedeelte dat zich aan de sneeuw hecht. De tips zijn sterk en klein genoeg om moeiteloos de sneeuw in te trollen, zonder zo intens te zijn dat ze niet gevaarlijk zijn.

Rubberen tipbescherming
Rubberen tipbescherming verlengt de levensduur van de tips en beschermt uw kit wanneer stokken in uw tas worden bewaard. Ze zijn ook geschikt voor gebruik op blootgestelde plekken om het effect op de grond te verminderen.

Skistokken reserveonderdelen

De reserveonderdelen voor stokken voor ski´s omvatten handgrepen, riemen en schachten, enz. Reserveonderdelen voor skistokken voor stokken kunt u kopen bij Rossignol , Head , Leki Alpino , Swix .

Handvatten
De grip is het deel van de skistok waar je je aan vasthoudt en is meestal gemaakt van zacht flexibel plastic. Verschillende merken van de paal hebben verschillende vormen van grip.

Bandjes
De riem beweegt om je hand en pols terwijl je de paal draagt. De riem zorgt ervoor dat je harder op de paal kunt rijden zonder dat je de paal zo hard hoeft vast te pakken en voorkomt ook dat de paal op de grond valt.

assen
De schacht is de centrale lengte van de paal en is meestal gemaakt van aluminium of synthetische materialen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden