up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe snowboard skins kiezen?

Het juiste paar snowboardvellen kan plezier toevoegen aan je avontuur in het achterland. De snowboardvellen bieden dekking die zorgt voor een betere grip om je te helpen met meer stabiliteit op de ijzige huidsporen te blijven. Er zijn tal van verschillende maten en ontwerpen snowboard skins die op de markt verkrijgbaar zijn en het winkelen voor de juiste een beetje verwarrend maakt. Snowboardvellen worden bijvoorbeeld gecategoriseerd op lengte, breedte en voorgesneden. Vroeger werden snowboardvellen meestal gemaakt van dierenski´s. De laatste jaren worden huiden echter gemaakt van synthetische materialen zoals nylon en mohair. Het materiaal van snowboardvellen speelt een belangrijke rol bij glijden, tractie, duurzaamheid en prestaties. Burton en Black Diamond bieden het beste assortiment skins.

Snowboard huidlengte

De lengte van snowboardvellen wordt gemeten als de lengte van je splitboard. Er zijn verschillende lengtebereiken van skins met vooraf geïnstalleerde staartbevestigingssystemen waarmee je de pasvorm kunt afstemmen op de lengte van het board. Sommige skins worden in uniforme lengtes verkocht en je moet jezelf met behulp van de tool trimmen volgens de lengte van je board. Deze skins kunnen een staartbevestigingssysteem bevatten dat u kunt installeren na het trimmen van de skins.

Breedte van de snowboard Skins

Meestal worden de skins in een enkele breedte aangeboden, zodat je ze gemakkelijk kunt bijsnijden om in de vorm van je board te passen. Als je skins met verschillende breedtes vindt, kies dan bredere skins omdat ze betere grip bieden en meer van je gespleten boardbasis bedekken.

clouse menu Afronden