up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Helmen

Alpineskiën

()
load

Wat zijn de beste alpine skihelmen?

Salomon Vizierhelm

De Salomon Vizierhelm heeft een veiligheidsresolutie uit één stuk. Geïntegreerde, efficiënt scheidbare en vervangbare vizieren leveren de rommelvrije en volledig geschikte hoofd en oogbescherming direct uit de doos. De Salomon Vizierhelm is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Deze helm is zeer duurzaam en laag in kosten.

De helm van Head Radar

Een hoofdradarhelm bevat de voordelen van het dragen van een veiligheidsbril. Gemak is verzekerd, niet alleen voor dragers van voorgeschreven spiegels. Daarnaast biedt de Head Radar Helmet onbelemmerde zichtgebieden en tegelijkertijd beveiliging tegen wind en regen. De radar met dubbele lens is gemaakt als een standaardbril, de lens kan binnen enkele seconden worden verwisseld door alleen de geïntegreerde bevestigingsmiddelen te gebruiken.

POC Fornix helm

De POC Fornix Helm is comfortabel en goed geventileerd. Deze helm heeft een aramidebinding en vormt deze samen met de schuimvoering; het was haalbaar om een gewichtloze helm te creëren met verfijnde structurele veerkracht en een verhoogd niveau van aanrijdingsbeveiliging. De POC Fornix Helmet is er in een grote variatie bij verschillende winkels.

Salomon Grom helm

De Salomon Grom helm is gemaakt voor mensen die zich op de hellingen wagen. De in mold structuur houdt het gewicht op een lager niveau voor volledig gemak, en de EPS schuimvoering zorgt voor absorptie bij botsingen in het geval van een ongeluk. De ventilatieopeningen van de Salomon Grom helm zorgen voor voldoende luchtstroom en de voering is uitneembaar en wasbaar.

Helm van Atomic Visor

De Atomic Vizierhelm wordt geleverd met een HD lensoptie die helderheid levert. Elastische vizierarrangementen van de Atomic Vizierhelm suggereren ook dat je jezelf ook 9 mm meer ruimte voor een bril kunt bieden zonder enige hindernis van gezichtsveld of vizierbereik. Je kunt de beste skihelmen kopen bij Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Superdry .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden