Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Skibrillen en zonnebrillen

Skibrillen en zonnebrillen

Vind een breed scala aan Skibrillen en zonnebrillen-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Brillen en zonnebrillen

Merken in Brillen en zonnebrillen

Tips om een skibril te kiezen voor skiën en snowboarden

Accessoires en reserveonderdelen

Accessoires en reserveonderdelen zijn een belangrijk onderdeel van ski en snowboarduitrusting. De accessoires en reserveonderdelen omvatten skiremmen, inlegzolen voor sneeuwschoenen, haken, klinknagels, enkelbeschermers en vele andere onderdelen. Skiremmen worden gebruikt om uw ski´s na vertrek onder controle te houden, zodat u ze snel kunt stabiliseren. Inlegzolen voor laarzen zijn stukken stof die in je laarzen worden gedaan voor extra gemak, warmte en een betere pasvorm. De kantelbare klinknagels stellen de skiër in staat om de schoengeometrie aan te passen aan een duidelijke beenstructuur. Enkelkussens zijn onder de hielen in de laarzen geplaatst om je comfort tijdens het skiën te vergemakkelijken. De reserveonderdelen worden gebruikt om de beschadigde onderdelen van uw skiuitrusting te vervangen.

Ski bril

Een skibril is een essentieel onderdeel van de skiuitrusting. Ze beschermen je ogen tegen de elementen, zoals sneeuw, wind en schadelijke UV stralen, terwijl ze je zicht verbeteren, zodat je een glimp van de klif kunt opvangen. Skibrillen zijn van vitaal belang voor ski of snowboardtrips, omdat deze bril helpt om je ogen te bedekken tegen sneeuw en schade. Deze sporten onthullen je ogen aan langere perioden van extreme wind en stralend zonlicht. In tegenstelling tot zonnebrillen beschermen skibrillen je ogen tegen de koude wind, en veel skibrillen komen met lenzen die UV licht tegenhouden. De beste skibrillen kun je kopen bij Salomon , Atomic , Rossignol , Head en Superdry .

Zonnebril

Zonnebrillen zijn uitstekend geschikt om te sporten. De zonnebril is geschikt in de winter en zomer wanneer skidagen worden gevolgd door de tijd rond rivieren en beken. Bij de zonnebril met 590 gepolariseerde glazen lenzen is de zichtbare transparantie opmerkelijk, waardoor ze fantastisch zijn om te skiën, vissen en snowboarden. Schaduwrijke lenzen, zoals grijs, donkerbruin of zwart, zijn het meest geschikt voor zonnige, heldere situaties. De roze, oranje of blauwe lens wordt aangebracht voor dagen dat er onvoldoende zicht is. Amberkleurige zonnebrillen zijn ongelooflijk handig voor dieptezicht, waardoor verschillende hellingen gemakkelijker te bepalen zijn. Een zonnebril is een van de cruciale onderdelen van skiën en snowboarden.