up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Ski´s

Accessoires en reserveonderdelen

()
load

Welke ski accessoires heb je nodig?

Colltex Snelklevende spray

De Colltex Quick Adhesive Spray wordt over het algemeen gebruikt voor ski´s. Deze spray wordt gebruikt om de huiden aan het oppervlak van de ski´s te bevestigen. Sommige Colltex Quick Adhesive Spray lijmen zijn herpositioneerbaar, wat een nauwkeurige plaatsing mogelijk maakt. De meeste sprays drogen precies en sijpelen niet door of veroorzaken rimpels op huidtoepassingen. Deze lijmspray hecht snel en zorgt in zeer korte tijd voor een krachtige verbinding.

Toko Skihouder

De Toko Ski Holder is superieur in de lijst van skihouders vanwege zijn uithoudingsvermogen en gebruiksgemak. De hoogwaardige Toko Ski Holder is gemaakt om de paar ski´s veilig op te bergen. Met glad rubber aan de binnenkant van de houders voor houders, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw ski´s beschadigd raken. Ook deze skihouder valt op door zijn veelzijdigheid.

Black Diamond IJsbijlbeschermer

De Black Diamond Axe Protector is een stukje rubber dat zich over de plectrum uitstrekt en zowel de personen in uw buurt als uw rugzak en uitrusting beschermt tegen lekke banden. Het gewicht van Black Diamond Axe Protector is 30 gram en het zorgt ervoor dat je jezelf niet meer laat vallen tijdens het skiën met een ijsbijl.

Pomoca onderkant gesp

De Pomoca Bottom Buckle wordt gebruikt om je hiel op zijn plaats te houden. De onderste gesp voor je voeten is erg belangrijk. Veel skiërs geven er de voorkeur aan om Pomoca Bottom Buckle te dragen omdat ze zo flexibel zijn als mogelijk is. Deze onderste gespen kunnen stevig zijn en zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt de ski accessoires kopen bij Dynafit, Burton, Black Diamond, Toko, Swix.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden