up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Helmen

Skitochten

()
load

Wat zijn de beste skitourhelmen?

Helm van Atomic Revent

De Atomic Revent helm levert een veiligheidsoplossing uit één stuk. Geïntegreerd, eenvoudig afneembaar en je kunt de vizieren vervangen. Deze helm biedt comfort en past direct uit de doos volledig op de hoofd en oogbeveiliging. De Atomic Revent helm is verkrijgbaar in een breed spectrum aan maten en tinten. Deze helm is zeer duurzaam en redelijk in prijs.

Helm van Atomic Savour

Een Atomic Savor Helmet combineert de voordelen van het gebruik van een bril. Comfort is bevestigd, niet alleen voor gebruikers van een gespecificeerde bril. Bovendien biedt de Atomic Savor helm een duidelijk zicht op het exacte moment dat bescherming biedt tegen wind en motregen. Deze helm is ontworpen als een klassieke bril; de lens kan binnen enkele ogenblikken worden verwisseld door eenvoudig de samengevoegde klemmen te bedienen.

Dynafit Radical helm

De Dynafit Radical helm is comfortabel en behoorlijk geventileerd. Deze helm heeft flexibele banden en plaatst deze samen met de schuimvoering. Het was mogelijk om een lichtgewicht helm te maken met geavanceerde structurele stabiliteit en een geavanceerde mate van wrakbescherming.

POC Obex helm

De POC Obex helm is ontworpen voor mensen die zich op de berghellingen wagen. De in mold structuur houdt het gewicht op een lager niveau voor volledig gemak, en de gladde schuimvoering biedt weerstand tegen wrakstukken in het geval van een ongeluk. De kanalen voor luchtstroom die aanwezig zijn in de POC Obex Helm zorgen voor een goede ventilatie en de voering is deelbaar en kan gewassen worden. Je kunt skitourhelmen kopen bij Atomic , Dynafit , POC , Bca , Salewa .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden