Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Snowboards

Snowboards

Vind een breed scala aan Snowboards-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Snowboards

Merken in Snowboards

Belangrijke snowboardtips voor beginners

Accessoires en reserveonderdelen

Als u richting de berghellingen gaat, moet u enkele basisaccessoires en reserveonderdelen bewaren die u later nodig kunt hebben. Tijdens het snowboarden of skiën is het gebruikelijk om een van de board of bootcomponenten te repareren of te vervangen vanwege de keiharde ijzige oppervlakken waarop u zich bevindt. De beste tip is om extra bindriemen, gespen, stomppads, gereedschapsset, ladderset, staartclips, lijnen, schroeven, enz.

Snowboardhelmen

Je moet een snowboardhelm dragen voordat je de piste opgaat. Skiën en snowboarden zijn de twee gevaarlijkste sporten die veel risico op blessures en ongevallen met zich meebrengen. Het is daarom veilig om een helm te dragen die speciaal is ontworpen om uw hoofd te beschermen tegen schuren, vallen en stoten. Helmen bieden extra demping waardoor ze een betrouwbare optie zijn tijdens het snowboarden.

Snowboard skins

Skins zijn het meest vitale onderdeel van je snowboards. Snowboard skins helpen je om een betere grip en stabiliteit te krijgen, vooral als je op ijzig terrein rijdt. Voor beginners is het essentieel dat je de juiste lengte en breedte van de vellen kiest. Het wordt aanbevolen om een skin te kiezen en deze in te korten op basis van je boardgrootte.

Snowboard bindingen

Snowboardbindingen zijn net zo belangrijk als elke andere uitrusting die je nodig hebt voor een plezierige rijervaring. Bindingen bieden een interface tussen je boots en boards om een directe verbinding te maken voor maximale controle, precisie en comfort. Bindingen zijn een belangrijk onderdeel dat je ervaring op de hellingen verbetert. Zorg er bij het kiezen van snowboardbindingen voor dat ze passen bij je schoenmaat en maximale flexibiliteit en prestaties bieden.

Snowboardlaarzen

Snowboardschoenen zijn ontworpen om prestaties, warmte en comfort te bieden. Als snowboarden nieuw voor je is, is het verstandig om de juiste maat, vorm en gewicht te kiezen voor schoenen die je prestaties niet belemmeren. Het kopen van te strakke of te losse laarzen zal leiden tot hiellift en voetkrampen. Daarom moeten de laarzen overal goed aanvoelen bij je hiel, wreef en tenen.

Snowboardtafels

Als snowboarden nieuw voor je is, kies dan een board met een kortere lengte. Voor beginners zijn freestyle of all mountain snowboards waar je op moet letten. Deze boards hebben meestal een gecentreerde stand die ideaal is voor beginners om mee te beginnen. Het board moet zachte tot medium flex bieden, zodat je comfortabel kunt uitblinken in je vaardigheden. Salomon, Rossignol, Head, Burton en K2 Snowboards zijn gerenommeerde merken die hoogwaardige tafels en aanverwante accessoires aanbieden.