up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Beschermingen skiën

Beschermingen skiën

Vind een breed scala aan Beschermingen-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Beschermingen

Merken in Beschermingen

Welke bescherming heb ik nodig tijdens het skiën?

Accessoires

De beschermingsaccessoires voor toerskiën omvatten een helm, EHBO doos, gereedschapskist, bidonfles, zonnebrandcrème, kompas, enz. De helm wordt gebruikt om je hoofd te beschermen tegen de kou in de winter en de schade als je valt. De EHBO doos wordt gebruikt om veelvoorkomende dingen zoals snijwonden, krassen of hoofdpijn aan te pakken. De gereedschapskist heeft een tang, een mes, beide soorten schroevendraaiers en een schaar om de bindingen vast te zetten. Een bidonfles is een waterreservoir tijdens je tour. Zonnebrandcrème is verplicht voor grote hoogten om de weersinvloeden op de huid te voorkomen. Het kompas wordt gebruikt om u de richting van uw reis te vertellen. Deze accessoires zijn erg belangrijk tijdens skitochten.

Lawine veiligheid

Items zoals lawinepiepers, schoppen, lawine airbags en sondes zijn inbegrepen in lawineveiligheid, omdat deze beschermingen kunnen helpen om u veilig te houden tijdens skitochten. De lawinepiepers worden ingezet wanneer een persoon verstopt zit en snel een rasteronderzoek in de operatie moet kunnen zetten. De schoppen zijn een ander belangrijk stuk uitrusting dat je in je tas moet bewaren, om te gebruiken voor het opsporen van iemand die verborgen is in een lawine. De lawine airbags worden gebruikt wanneer iemand in een lawine terechtkomt, hij moet het opblazen van een ballon activeren die hem een aanzienlijk grotere mogelijkheid biedt om op of rond de buitenkant van de glijbaan te blijven. De Bca Stealth 270 Probe is ook een van de lawineveiligheidsitems. Het is een lange, aanpasbare stok die kan worden gebruikt in een lawine om iemand te ontdekken die verborgen is onder de sneeuw.

Lichaamsbescherming

Speciale lichaamsbescherming is vereist tijdens toerskiën, voor kinderen en volwassenen, vooral degenen die stunts proberen waar ze niet per se goed in zijn. Het hoofd, de ruggengraat, de knieën en de ellebogen zijn zwak voor blessures. De lichaamsbeschermingen omvatten een rugbeschermer, knie en elleboogbeschermers, polsbeschermers, impactshorts, enz. De rugbeschermer wordt gebruikt om je ruggengraat te beschermen bij een eventuele botsing. De knie en elleboogbeschermers zijn slagvaste synthetische bekledingen die bescherming bieden tegen boomstronken en rotsen. De polsbeschermer is een essentieel item voor skiërs om de pols te beschermen tijdens skitochten. De impact shorts zijn verstelbare vullingen die het effect van een eventuele val opvangen. U kunt lichaamsbescherming kopen bij Salomon , Atomic , Rossignol , Burton , POC .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden