Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Lenz

Over Lenz
Lenz is erkend als een label dat staat voor creatie, uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid in de sport- en outdoorbranche. Met een rijke geschiedenis die zich uitstrekt over meerdere decennia, heeft Lenz altijd innovatieve producten aangeboden die de eisen van outdoorliefhebbers, atleten en lopers vervullen.
Aan de basis van Lenz's succes staat de onverzettelijke toewijding aan technologische verbetering. Het merk heeft de grenzen van het mogelijke steeds opgezocht en toonaangevende apparatuur ontwikkeld die de buitenavonturen verbetert. Of het nu gaat om verwarmde sokken voor sporten in koud weer, hoogwaardige ski-uitrusting of moderne wandeluitrusting, de producten van Lenz worden gemaakt om te excelleren in eisen volle omstandigheden.
Hoge kwaliteit is belangrijk bij Lenz. Elk product ondergaat strenge tests om de duurzaamheid en functionaliteit te garanderen, waardoor het een betrouwbare optie is voor zowel experts als hobbyisten. Lenz's toewijding aan duurzaamheid is ook te zien aan de milieuvriendelijke stoffen en productiemethoden, in lijn met de stijgende vraag naar betrouwbare outdooruitrusting.
Lenz begrijpt de verschillende eisen van zijn klanten, van informele avonturiers tot intense sportliefhebbers. Deze veelzijdigheid is weerspiegeld in zijn productcollectie, die een uitgebreide collectie buitensporten omvat. Of je nu de hellingen beklimt, op een buitenavontuur gaat of gewoon de elementen trotseert, Lenz heeft je omringd.

Lenz collectie van outdoor kleding

Lenz herenkleding is beroemd om zijn uitmuntende kwaliteit, functionaliteit en creatieve functies. Lenz biedt een breed scala aan herenkleding die is ontworpen om de behoeften van verschillende buitensporten en avonturen te vervullen.
Lenz dameskleding is ontworpen om de eisen van verschillende klimaten en terreinen te voldoen, terwijl vrouwen voorbereid en trendy zijn voor hun buiten ervaringen. Lenz dameskleding combineert mode en functionaliteit voor een uitgebreid scala aan buitensporten.
Lenz verwarmde sokken zijn het hoogtepunt van creatie in het koninkrijk van buitenkleding voor koud weer. Lenz verwarmde sokken zijn gemaakt met geïntegreerde verwarmingselementen die de tenen en bal van de voet omhullen. Deze verwarmingselementen worden aangedreven door oplaadbare lithium-ion batterijen, waardoor aanpasbare warmteniveaus mogelijk zijn.
Lenz verwarmde ski-sokken zijn ontworpen om strak te passen, waardoor een gelijkmatige warmteverdeling wordt gegarandeerd en er minder bulk in de ski-laarzen is. Dit unieke ontwerp helpt om de juiste voetondersteuning en comfort te behouden tijdens het skiën. Lenz richt zich op vochtregulatie in hun ski-sokken. Lenz wanten moeten voldoende isolatie bieden om warmte op te slaan en je handen warm te houden. Populaire isolatiestoffen bevatten synthetische vezels zoals Thinsulate, eendendons en verschillende soorten fleece.
Lenz vesten zijn ontwikkeld om warmte en comfort te bieden in koude klimaatomstandigheden, waardoor ze populair zijn bij outdoorliefhebbers, atleten en mensen die warm moeten blijven terwijl ze mobiel zijn.