up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Skibindingen

Skibindingen

Vind een breed scala aan Skibindingen-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Skibindingen

Merken in Skibindingen

Hoe kies je backcountry skibindingen?

Het belangrijkste doel van backcountry skibinding is om u te laten genieten en de wereld buiten de grenzen van een resort te laten verkennen. Voor skiën zijn kracht, duurzaamheid, gewicht en lichtheid de factoren die in gedachten moeten worden gehouden. Backcountry skiën is er in verschillende stijlen, zoals framebindingen, tech bindingen en Telemark bindingen.

Accessoires en reserveonderdelen

De accessoires en reserveonderdelen zijn essentieel om bij je te hebben als je richting de bergen gaat. De accessoires en reserveonderdelen zijn alles wat u later op uw reis nodig heeft om uw skischoenen, bindingen en ski´s te repareren, repareren of vervangen. Dynafit Ski Finder Leash, Toko Ski Clip Alpine & Carving, Colltex Quick Adhesive Spray, Colltex Camlock Kit, Black Diamond Ski Skin Tail Clips, Pomoca Regluing Kit, Pomoca Bent Buckle en Plum Lock/Unlock Upgrade zijn bijvoorbeeld enkele van de reserveonderdelen onderdelen en accessoires die u op de piste nodig heeft.

Alpineskiën

Alpineskiën is de meest populaire vorm van skiën. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt alpineskiën plaats op de heuvels waar de skiër van boven naar beneden gaat. Meestal worden deze ski evenementen georganiseerd in skigebieden en bergen. Als we het hebben over skiuitrusting voor alpineskiën, heb je goede schoenen en bindingen nodig die gedurende de hele duur op hun plaats blijven. Alpineskibindingen zijn ontworpen om het risico op blessures door vallen te minimaliseren en bieden tegelijkertijd aanzienlijke ondersteuning en balans aan ski´s. Naast het ontwerp, de montagecompatibiliteit en de kleur, moeten de kenmerken van de alpineskibindingen worden aangepast waarvoor ze zijn ontworpen.

Langlaufen

Langlaufen kan plaatsvinden in de backcountry resorts of in aangewezen skigebieden. Bij langlaufen is het terrein echter meestal vlak, zacht en volledig glooiend. Bij langlaufen concentreren skiërs zich op het afleggen van lange afstanden in plaats van op en neer te skiën. Voor dit type skiën heb je flexibele laarzen nodig die stevig aan de laarzen zijn bevestigd en je hielen vrij laten om op te tillen. Over het algemeen zijn er drie hoofdtypen bindingen die worden gebruikt bij langlaufen, namelijk: Three pin, SNS en NNN. De meest gebruikte zijn NNN en SNS.

Toerskiën

Toerskiën is een vorm van skiën die plaatsvindt in ongemarkeerde gebieden buiten het skigebied. Het is een stuk uitdagender en fysiek veeleisend dan alpineskiën. Het grote verschil tussen backcountry skiën is het type uitrusting en uitrusting dat je op de hellingen gebruikt. Bij toerskiën gebruik je een hybride aanpak waarmee je je hielen kunt vrijmaken of ze op hun plaats kunt vergrendelen wanneer dat nodig is. Dit kan alleen worden bereikt door speciale bindingen die je een betere tractie en stabiliteit geven. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head en K2 ontwerpen en vervaardigen de beste bindingen voor skitochten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden