up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Snowboards

Snowboard Riemen

()
load

Hoe snowboardbindingen kiezen?

Snowboardbindingen zijn een geweldig stuk uitrusting dat energie overdraagt en overeenkomt met je lichaamsbewegingen voor nauwkeurige controle en balans. Als ze goed zijn afgestemd op je laarzen, rijstijl en snowboardontwerp, fungeren de Salomon Snowboard bindingen als de krachtigste uitrusting die je op de hellingen houdt.
De belangrijkste tip om te overwegen bij het kopen van snowboardbindingen is om de flex van je bindingen te matchen met de flex in je boots. Beginners en freestyle skiërs kiezen over het algemeen voor bindingen met korte, zachte en flexibele highbacks voor een gemiddelde rit en snel herstel bij het uitvoeren van sprongen en trucs. Gevorderde en professionele skiërs geven de voorkeur aan bindingen met stijve highbacks voor meer controle bij hoge snelheden op steil terrein. Je kunt Burton Snowboard Bindings Woman kopen bij Salomon , Rossignol , Head , Burton en Union .

Soorten snowboardbindingen

Er zijn twee soorten snowboardbindingen;

Bandbindingen
Het is het meest voorkomende type snowboardbinding. Het heeft riemen die vastgemaakt kunnen worden om de laarzen vast te zetten en te voorkomen dat highbacks gaan bewegen. Er zijn meerdere verstelmogelijkheden in de Nitro Snowboard Bindings strap die je kunt instellen voor optimale ondersteuning en demping. Bandbindingen zijn geschikt voor zowel stevig buigende als zacht buigende laarzen.

Snelbindende bindingen
De speed entry bindingen zijn vergelijkbaar met de strap bindingen, maar ze zorgen voor een snelle en gemakkelijke in en uit boost toegang dankzij de liggende highbacks. Deze bindingen hebben de voorkeur van veel skiërs omdat ze een juksysteem hebben dat uniforme druk over de voeten uitoefent.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden