up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Skistokken skiën

Skistokken skiën

Vind een breed scala aan Skistokken-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Skistokken

Merken in Skistokken

De verschillende soorten skiën begrijpen

Accessoires en reserveonderdelen

Accessoires en reserveonderdelen spelen een belangrijke rol bij ski of snowboardtochten. De accessoires en reserveonderdelen zijn de items die worden gebruikt als vervanging voor elk beschadigd item. De accessoires en reserveonderdelen zijn onder andere skischoenen, skitas, skihandschoenen en helm, etc. Skischoenen helpen je goed te skiën en houden je voeten warm en droog. Een skitas wordt gebruikt om je ski en andere spullen in op te bergen. Skihandschoenen houden je handen warm en droog. Skihelmen beschermen je hoofd tegen eventuele beschadigingen en kou.

Alpine skiën

Alpineskiën is het spel waarbij je van besneeuwde kliffen glijdt op ski´s met gespecificeerde hielbindingen. Alpineskiën is een uitdagende sport en atleten zullen er baat bij hebben om in een geschikte fysieke staat te zijn om succesvol en veilig te strijden. Alpineskiën heeft, in accumulatie, een primaire mix van stabiliteit en stabiliteit, verhoogd snelheidsvermogen en actie/reactie consistentie nodig. Door de juiste oefeningen te doen, verbeteren de atleten hun fysieke, mentale en cognitieve effectiviteit. U kunt accessoires voor alpineskiën kopen van merken als Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Burton .

Langlaufen

Langlaufen is een vorm van skiën waarbij skiërs afhankelijk zijn van hun bewegingen om door het besneeuwde landschap te rijden, in plaats van gebruik te maken van skitochten of andere soorten diensten. Langlaufen wordt veel beoefend als spel en recreatieve sport; sommigen gebruiken het echter altijd als transportmiddel in besneeuwde gebieden. Het is een sport die meestal door bossen en normaal gesproken in een redelijk vlak landschap wordt beoefend, waarbij gebruik wordt gemaakt van slanke ski´s met schoenen die tijdens het wandelen bij de hiel van de ski kunnen worden verwijderd. Het is niet zo moeilijk, dus veel toeristen genieten ervan en gaan in de winter langlaufen.

Toerskiën

Toerskiën is een soort skiën dat plaatsvindt in over het hoofd geziene en blootgestelde gebieden buiten een skigebied. Ook wel opgevat als backcountry skiën, is het een moeilijke en fysiek zware vorm van skiën, evenals een prachtige methode om afgelegen bergplaatsen te verkennen en in een diepe verbinding met de natuur te zijn. In plaats van gebruik te maken van skitochten of andere transportmiddelen, gaat het bij skitochten om bergopwaarts gaan met behulp van skins, een deel van het materiaal dat is verbonden met de onderkant van ski´s om te voorkomen dat ze terugglijden wanneer ze een helling opgaan. Als je naar beneden wilt skiën, worden de vellen eruit gehaald. Als u op het pad vertrouwt, wilt u soms skistijgijzers gebruiken en de ski´s op uw schouder leggen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden