up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Skistokken

Skitochten

()
load

Wat zijn de beste skitourstokken?

Toerskistokken

Toerskistokken kunnen een nuttige weg zijn. Ze stellen u in staat om de meest verheven afstanden van het winterse terrein te bereiken en leveren de broodnodige snelheid en balans. Toerskistokken worden aangeboden in een gespecificeerde lengte of aanpasbaarheid en zijn normaal gesproken gemaakt van aluminium of synthetisch materiaal. Veel skistokken zijn gemaakt met verlengde rubberen handgrepen, die een assortiment van verschillende gripsituaties bieden. De beste skistokken koop je bij Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond .

Beste toerskistokken

Hier zijn enkele van de beste toerskistokken:

Black Diamond skitourstokken

De Black Diamond skitourstokken zijn gemaakt voor diegenen die van avontuur houden. De vezelstaafstructuur compenseert kracht en gewicht, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze uw bewegingsniveau behouden. Verder benadrukken deze stokken sjerpen die ontladen met een bepaalde hoeveelheid druk, een veiligheidselement dat je handen en schouders beschermt tegen uitglijden of crashen.

Rossignol skitourstokken

De Rossignol skitourstokken benadrukken een aanpasbaar ontwerp, waardoor ze beheersbaar zijn om op te stapelen wanneer ze niet worden gebruikt. Het wordt geleverd met een stevige poedermand.

Atomic toerskiën

De primaire aluminium structuur van Atomic skitourstokken maakt lichtgewicht uitvoering mogelijk zonder concessies te doen aan de stabiliteit, en een speciaal ontwikkelde ergonomische grip geeft de hele dag gemak in elk landschap. Deze stokken hebben een stevige handgreep die zorgt voor een goede grip tijdens risicovolle tracks.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden