up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Helmen

Snowboard

()
load

Wat zijn de beste helmen voor snowboarden?

Helm van Head Radar

De Head Radar Helmet is ontspannend en perfect gecirculeerd. Deze helm heeft verstelbare sjerpen en sluit deze samen met de gewatteerde binnenlaag. De Head Radar Helm komt in een enorm assortiment bij diverse winkels.

Salomon Pioneer Vizierhelm

De Salomon Pioneer Visor Helmet biedt geweldige hoofdbescherming. Het is soepel te scheiden en je kunt de vizieren vervangen. Deze helm zorgt voor ontspanning en sluit direct en snel volledig aan bij de hoofd en oogbescherming. De Salomon Pioneer Vizierhelm is verkrijgbaar in een breed scala aan afmetingen en tinten. Deze helm is zeer duurzaam en betaalbaar in prijs.

Salomon Grom helm

De Salomon Grom helm is ontwikkeld voor individuen die de hellingen aanpakken. Het heeft een duurzaam ontwerp met heel veel comfort, en de zacht gevoerde binnenkant zorgt voor slagvastheid in het geval van een ongeluk. De opening voor luchtstroom die in de Salomon Grom helm is ontworpen, zorgt voor voldoende ventilatie en de binnenste gewatteerde laag is afneembaar en kan in de machine worden gewassen. Je kunt snowboardhelmen kopen bij Salomon , Atomic , Rossignol , Head en Superdry .

POC Fornix helm

Een POC Fornix helm combineert de wonderen van het gebruik van een bril. Troost is gegarandeerd, niet alleen voor brildragers. Bovendien levert de POC Fornix helm precieze afmetingen van het zicht, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen wind en regen. Deze helm is georganiseerd als een definitieve bril, de lens kan binnen enkele minuten worden verwisseld door alleen de aangesloten gespen te gebruiken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden