Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Carriers

Carriers skiën

Vind een breed scala aan Carriers-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Carriers

Merken in Carriers

Hoe kies je de juiste maat laadbak?

Dozen en manden

Het leven van een buitenavontuur zit vol plezier. Het gaat echter vaak gepaard met omvangrijke uitrusting die het soms moeilijk maakt om mee te reizen. Om het u gemakkelijker te maken, is er een enorm assortiment aan laadkisten, kisten en manden, dakdragers op de markt die gemakkelijk uw essentiële uitrusting op een georganiseerde manier kunnen herbergen. Cargoboxen zijn belangrijk omdat ze de spullen ook beschermen tegen water, stof en modder.

Dakdragers voor auto´s

Fabrikanten combineren verschillende lengtes, breedtes en hoogtes van bagagedragers om aan verschillende eisen te voldoen. Meestal hebben vrachtdozen een hoogte van 6 voet. Sommige zijn zelfs langer. Een 6 voet lange laadbak kan goed voor u werken als u een standaard paar ski´s en uitrusting wilt vervoeren. Als u echter van plan bent lange artikelen te vervoeren, moet u op zoek naar een grotere doos.

Skidrager

Een bredere laadbak zorgt voor meer opbergruimte en capaciteit. U krijgt echter geen andere ruimte op de dwarsbalken van uw rekken om extra dingen op te bergen. Houd dus rekening met de breedte van de doos voordat u koopt. Daarnaast geldt: hoe hoger de hoogte van de skidrager, hoe meer spullen je mee kunt nemen. Het is verstandig om uw capaciteit te vergroten door hogere kasten toe te voegen.

Accessoires

U hebt ook belangrijke accessoires nodig om de laadbak van uw voertuig te installeren en te verwijderen, zoals luifelbeugels, beugelset, spades, schopbeugel, oogbouten, kriksteun voor hoge hefhoogte, ladderrol, lasthouder en nog veel meer. Burton , Thule , Dakine , Trespass en Klim produceren verschillende maten en hoogtes van laadbakken en accessoires.