up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Bolle

Bolle

Alles ( Bolle )

Over Bolle

Bolle is een toonaangevende naam in de wereld van brillen en sportapparatuur, bekend om haar commitment aan kwaliteit, innovatie en bescherming. Bolle werd in 1888 opgericht door Seraphin Bolle in Oyonnax, Frankrijk, en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat meer dan een eeuw. Wat begon als een kleine werkplaats waar kammen en haaraccessoires werden vervaardigd, is al snel een pionierende brilindustrie-merk geworden.
Bolle's reis van een kleine Franse werkplaats naar een wereldwijde leider in brillen en sportapparatuur is een getuigenis van haar onwankelbare commitment aan kwaliteit en innovatie. Bolle zonnebrillen, veiligheidsbrillen, ski- en snowboardbrillen, skihelmen en snowboardhelmen hebben allemaal significant bijgedragen aan het erfgoed van het merk. Met Bolle kunt u vertrouwen dat uw ogen en hoofd worden beschermd door producten die met passie, precisie en een diep begrip van de behoeften van zowel atleten als professionals zijn vervaardigd.

Een erfgoed van prestatie en bescherming

Bolle zonnebrillen getuigen van het toewijding van het merk aan precisieoptiek en cutting-edge technologie. Deze zonnebrillen bieden superieure UV-bescherming, helderheid en stijl. Bolle's reeks omvat sport-specifieke ontwerpen voor atleten en modieuze keuzes voor dagelijks gebruik, waardoor iedereen het commitment van het merk aan oogbescherming en stijl kan ervaren. Bolle veiligheidsbrillen worden wereldwijd vertrouwd door professionals. Deze brillen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, waardoor ze een essentiële keuze zijn voor degenen die veiligheid prioriteit geven in hun dagelijkse taken. Bolle ski- en snowboardbrillen zijn een klassieker geworden in de skiwereld en snowboardgemeenschap. Deze brillen bieden een uitzonderlijke helderheid, anti-condens technologie en een comfortabele pasvorm. Bolle's commitment aan innovatie is duidelijk zichtbaar in functies zoals Modulator lens technologie, die zich aanpast aan verschillende lichtomstandigheden, waardoor een optimaal zicht op de hellingen wordt gegarandeerd. Wanneer het gaat om skiën, is Bolle een vertrouwde metgezel voor enthousiastelingen van alle niveaus. Bolle ski- en snowboardbrillen combineren stijl met prestatie, met een breed zichtveld, uitstekende ventilatiesystemen en compatibiliteit met helmen. Van beginners tot ervaren professionals, Bolle heeft brillen die aangepast zijn aan de unieke eisen van iedere skiër.
Bolle's skihelmen zijn ontworpen om prioriteit te geven aan veiligheid zonder comfort te verwaarlozen. Ze bieden uitstekende bescherming door middel van geavanceerde, impactbestendige materialen en nauwkeurige pasverstellingen. Deze helmen zijn uitgerust met ventilatiesystemen om u comfortabel te houden op de hellingen, terwijl de hoogste veiligheidsnormen worden gehandhaafd. Snowboarders kunnen vertrouwen op Bolle snowboardhelmen voor maximale bescherming en stijl. Bolle ontwerpt haar snowboardhelmen met cutting-edge technologie, waardoor ze een perfecte pasvorm hebben en maximale veiligheid bieden. Of u nu een achterlandspad aanpakt of de terreinparken verkent, Bolle helmen bieden de beveiliging en het comfort dat u nodig hebt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden