Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Bca

Over Bca
BCA wordt nog steeds beschouwd als een van de beste labels voor het presenteren van hoogwaardige outback-uitrusting en kampeeruitrusting. Het label heeft de eer om de wereldberoemde digitale transceiver te presenteren. BCA is het meest herkende en vertrouwde label voor backcountry-bescherming. Het bedrijf streeft ernaar om de kampeerbeleving te maximaliseren terwijl de lawine-doden tot een minimum worden beperkt. Het merk richt zich op het creëren en dragen van nuttige producten die voorkoming en bescherming bieden via goede contacten met Link-radios. Bij BCA garanderen ze dat u veilig kunt blijven in de backcountry met lawinebeschermingsmiddelen.

BCA´s collectie producten omvat lawinebeschermingsuitrusting zoals carbon probes, uitrustingszakken en rugzakken die zijn ontwikkeld om de rigouren van sneeuwactiviteiten in veeleisende omgevingen te weerstaan. Hun toewijding aan bescherming staat centraal in hun missie, omdat ze betrouwbare hulpmiddelen zoeken om levens te redden bij de mogelijkheid van een lawine.

BCA is toegewijd aan instructie en bewustwording van lawinebescherming. BCA´s creatieve benadering van productontwikkeling, gecombineerd met zijn onvermoeibare toewijding aan veiligheid en onderwijs, heeft een geëerde merk gecreëerd onder outback-skiërs, bergbeklimmers, snowboarders en outdoor avonturiers over de hele wereld. BCA´s uitrusting en expertise zijn erop gericht om een ​​veilige en aangename outdoor avontuur in de backcountry te garanderen.

BCA collectie beschermende uitrusting en materiaal

Bca rugzakken zijn gemaakt van stevige en duurzame stoffen die klaar zijn om de rigouren van backcountry-reizen te weerstaan, met openheid voor ijs, sneeuw en oneffen terrein.
Bca carbon probe is gemaakt van licht en stabiel koolstofvezelmateriaal, waardoor het uiterst licht is en comfortabel te houden in je rugzak zonder extra gewicht toe te voegen.
Bca ski stokken zijn voorzien van ergonimische grepen voor gemak en controle. Flexibele riemen maken het mogelijk om de stokken veilig aan je polsen te bevestigen terwijl je een comfortabele grip houdt.
Bca equipment bags hebben vaak meerdere vakken, zakken en compartimenten waardoor je je materiaal op een professionele manier kunt organiseren. BCA´s uitrustingszakken zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige toegang tot uw uitrusting.
Bca walkie talkies zijn mobiele communicatieapparaten die gebruikers in staat stellen om audioberichten te verzenden en te ontvangen over korte afstanden. Ze zijn nuttig voor verschillende doeleinden, waaronder outdoor ervaringen.
Bca skihelmen zijn voorzien van flexibele functies zoals een draaiknop of riemen om de pasvorm te verfijnen. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm op je hoofd.
Bca lawine veiligheid is een cruciaal overweging voor iedereen die besluit om door lawine-gevoelig terrein te gaan, of voor recreatieve bezigheden zoals snowboarden, skiën of sneeuwscooteren, of voor professionele activiteiten zoals backcountry-training en tracking en redding.