Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Smith

Over Smith
Smith is een premier label in het rijk van ski-accessoires, geprezen om haar onbuigzame toewijding aan het leveren van skiers met top-tier apparatuur die hun bergtochten verbetert. Met een rijke geschiedenis die decennia teruggaat, heeft Smith zich sterk bewezen als een vertrouwde reputatie in de skigemeenschap.
Smith ski-accessoires bevatten een breed scala aan producten ontwikkeld om aan de unieke vereisten van skiers te voldoen. Hun brillen staan bekend om hun cutting-edge lens technologie, waardoor een duidelijk zicht en veiligheid in ernstige weersituaties gegarandeerd zijn. Of je nu poederachtige hellingen beklimt of navigeert via slechte lichtomstandigheden, Smith brillen bieden prime zichtbaarheid. Voor wie op zoek is naar de perfecte balans van stijl en functionaliteit.

Smith's toewijding aan creatie strekt zich uit tot zijn lijn van accessoires, en deze producten zijn met skiers in gedachten gemaakt, waardoor warmte, gemak en duurzaamheid worden geboden voor lange dagen op de berg. Wat Smith onderscheidt is haar toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijke productiemethoden. Het merk zoekt actief naar milieuvriendelijke stoffen en productieprocessen om haar effect op de natuur te verminderen, wat weerspiegelt de waarden van bewuste skiers. In het algemeen is Smith het go-to merk voor ski-liefhebbers die het beste zoeken in functionaliteit, stijl en milieu-bewustzijn.

Smith collectie van snowboards, skibrillen en helmen

Smith skibrillen staan bekend in de wintersportgemeenschap voor hun uitstekende kwaliteit, creatieve technologie en stijlvolle structuur. Als een belangrijk stuk uitrusting voor snowboarders en skiers, hebben Smith-brillen een solide belang verworven vanwege hun prestaties in verschillende weersomstandigheden.
Smith helmen zijn vormgegeven met cutting-edge impact veiligheidstechnologie, waaronder MIPS en Koroyd® materiaal. Deze kwaliteiten helpen bij het verminderen van rotatiekrachten bij botsingen en verbeteren de algehele veiligheid van de hoofd. Hun helmen hebben luxueuze padding voor een persoonlijke, veilige pasvorm. Smith alpine skiën biedt een breed scala aan uitrusting en materiaal dat bescherming, prestaties en stijl combineert. Hun toewijding aan creatie en duurzaamheid blijft hen de beste keuze maken onder skiers wereldwijd.
Smith snowboard is gespecialiseerd voor gebruik in de activiteit van snowboarden. Het is een platte langboard meestal gemaakt van verschillende materialen zoals metaal, hout, glasvezel of gemengde materialen. Snowboards worden gemaakt voor ruiters om zijwaarts op te staan ​​en naar beneden te glijden over sneeuwbedekte hellingen of terrein.
Smith snowboardhelmen prioriteiten bescherming en comfort. Ze bevatten vaak cutting-edge impactbeschermingstechnieken om de kans op hoofdletsel te verminderen bij sprongen of botsingen. Aanpasbare ventilatiesystemen helpen de temperatuur te regelen en ruiters comfortabel te houden. Smith biedt een breed scala aan helmtypes en -ontwerpen om aan verschillende keuzes te voldoen.