up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Skistokken

Langlaufen

()
load

Wat zijn enkele van de beste langlaufstokken?

Salomon skistokken

De skistokken van Salomon kwamen met een opstelling van stabiele lengte met een veel meer uitgebreide grip, zodat je ze op hun volledige hoogte op de baan kunt gebruiken en ze vervolgens kunt verstoppen voor alpineskiën. De skistokken van Salomon zijn zo makkelijk in gebruik, maar voelen solide aan in gebruik.

Skistokken van Atomic

De Atomic skistokken zijn de echte aluminium staaf met aanpasbare lengte. Ze zijn heel redelijk, licht van gewicht en vooral duurzaam. De Atomic skistokken zijn aanpasbaar van 100 tot 150 cm lang en hebben een extra houvast op de hengel voor steile hellingen.

Rossignol skistokken

De Rossignol skistokken zijn licht in gewicht en redelijk stabiel. Ze zijn niet flexibel. Integendeel, het kraakt wat een skistok zou moeten zijn in zijn meest verfijnde staat. De Rossignol skistokken zijn 15 mm carbon staven en zijn lichtgewicht maar extreem duurzaam, het gevoerde handvat is gemakkelijk vast te houden, ongeacht welke handschoenen of wanten je draagt.

Leki Alpine skistokken

De Leki Alpine skistokken zijn duurzame, hoogwaardige aluminium skistokken met een afneembare mand en stalen uiteinde. Maar aan het einde worden de dingen complex. De Leki Alpine skistokken zijn gemakkelijk aanpasbaar in tal van spijkers om een aangepaste pasvorm aan uw hand te geven. Je kunt de beste skistokken kopen bij Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Leki Alpino .

clouse menu Afronden