Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Ski´s

Ski´s

Vind een breed scala aan Ski´s-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Ski´s

Merken in Ski´s

Een gids voor de verschillende soorten ski´s

Accessoires en reserveonderdelen

De accessoires en reserveonderdelen zijn essentieel voor de ski´s. De accessoires en reserveonderdelen voor ski´s zijn onder andere tipbeschermers, stijgplaten en skibindingen, enz. De tipbeschermers zijn een soort plastic dat aan de achterkant van de staart is bevestigd om zowel de grond als de ski´s af te schermen. Riserplaten worden bevestigd aan ski´s waar bindingen zijn geïnstalleerd. De skibindingen zijn de instrumenten die de skischoenen op de ski´s houden.

Alpine skiën

De ski´s voor alpineskiën zijn gemaakt om glijden en veerkracht te produceren in gladde diepe sneeuw en de skiër op de sneeuw te laten skiën. De ski´s voor alpineskiën zijn veel breder dan elk ander type ski. Deze ski´s helpen om goed te skiën op sneeuw vanwege hun brede schacht en zullen ook snel aanvoelen. U kunt dit soort ski´s kopen bij Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

Langlaufen

De langlaufski ´s zijn veel slanker, lichter en gemaakt voor skiën op vlak land, waardoor ze heel anders zijn dan alle soorten ski´s. De cross country ski kan worden onderverdeeld in twee divisies: Classic en Skate. Klassieke ski´s worden bewogen door je voeten in een voorwaartse beweging te slepen, terwijl skate ski´s eenvoudigweg worden bewogen met een skate beweging.

Toerskiën

De skitourski ´s zijn een mix van alle soorten ski´s. Deze ski´s zijn gemaakt om alles aan te kunnen en aan te passen aan alle sneeuwsituaties. De skitourski ´s zijn een ongelooflijk brede classificatie, maar hebben normaal gesproken een standaardbreedte en hebben een scherpe punt. De meeste ski´s worden gepromoot als toerskiën, en hoewel dat gedeeltelijk juist is, zal elke skitourski goed functioneren in verschillende omstandigheden voor een specifieke skiër.