up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Skibindingen

Alpineskiën

()

GELD BESPAREN DOOR UW PACK TE CONFIGUREREN

load

Hoe Alpine Ski bindingen kiezen?

Skibindingen zijn een van de meest essentiële onderdelen van skiuitrusting die niet alleen ongewenste pre releases voorkomen, maar je laarzen ook veilig laten losmaken als je valt. Skibindingen helpen ook blessures te voorkomen, daarom moet je de juiste skibindingen kiezen. Daarnaast worden sommige ski´s met en zonder bindingen verkocht. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw skibindingen overeenkomen met uw type skiën, fysieke bouw, vaardigheidsniveau en compatibiliteit met uw schoenen. Salomon , Atomic , Head , Fischer en K2 zijn de toonaangevende fabrikanten van alpine skibindingen.

Als het gaat om het kiezen van alpine bindingen, moet je de breedte van je ski´s en de DIN instellingen bepalen meestal uitgevoerd door een skibinding technicus: prijs, gewichten, stapelhoogte, "DIN" release waarde bereik, "BSL" instelbereik, teen en hielelasticiteit/reis en laarscompatibiliteit.
Bij het kopen van alpine bindingen van Atomic, is het niet nodig om ook rekening te houden met de bergopwaartse prestaties versus de betrouwbaarheid en veiligheid van bergafwaarts. Hier is het de taak om het juiste paar Marker Alpine bindingen te selecteren voor alpineskiën die licht genoeg zijn om je vrij te laten bewegen, maar krachtig genoeg om ook aan je rijstijl te voldoen.

clouse menu Afronden