up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Ski

Skins

()
load

Wat zijn de beste skins om te skiën?

Huid van Fischer

Het paar Fischer Skin is altijd de meest eenvoudige en duurzame keuze voor ski´s. De Fischer Skin is al op de lengte en breedte van de ski´s gesnoeid, dus u hoeft geen extra inspanningen te leveren om ze voorbereid te krijgen op het toerskiën. De Fischer Skin zal goed presteren op bijna alle soorten ski´s.

Tech Skin van het merk Atomic

De Tech Skin van Atomic is al jaren een van de beste op de snowboard skins lijst. Dit is een van de meest aanpasbare, het is gefixeerd in een centrale basis. Ze grijpen goed en gaan vele seizoenen mee. De Atomic Tech Skin heeft lijm die een vriendelijke proportie raakt, het grijpt de ski goed, maar is niet zo plakkerig dat de skins onvoorstelbaar opzij kunnen pellen.

Huid van Black Diamond

De Black Diamond Skin is een zeer zachte en efficiënte skihuid met een opmerkelijke lijm die goed aan de ski´s hecht, maar niet zoveel stof en dennenpuntjes aantrekt als andere skihuiden. De Black Diamond Skin is lichter en duurzamer, dus het is een geweldige optie voor iedereen die vaardigheid voorop stelt.

K2 Huid

De K2 Skin is een van de beste skivellen omdat hij heel mooi glijdt, het is comfortabel om er snel veel land op te bestrijken. Dat gezegd hebbende, moet u iets meer goed onderhoud van K2 Skin nemen.

Je kunt de beste skivellen kopen van Atomic, Rossignol, Black Diamond, Fischer en BCA.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden