Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Tassen en rugzakken

Tassen en rugzakken skiën

Vind een breed scala aan Tassen en rugzakken-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Tassen en rugzakken

Merken in Tassen en rugzakken

Hoe dagrugzakken kiezen om te skiën?

Rugzakken

De rugzakken zijn stoffen tassen die op de rug worden gedragen en tot over de schouders worden vastgemaakt, maar ze kunnen een buitenrand en een binnenrand bevatten. Rugzakken worden over het algemeen gebruikt door wandelaars en leerlingen om hun accessoires te dragen.

Materiaaltassen

Apparatuurtassen worden gebruikt om apparatuur vast te houden en te dragen, terwijl ze helpen om ze georganiseerd en haalbaar te houden. Over het algemeen zijn uitrustingstassen ontworpen om uitrustingssets veilig, beschermd en voorbereid te houden. Je kunt het kopen bij Salomon , Atomic , Dynafit , Rossignol , Head , Burton .

Reistassen

Reistassen worden tijdens het reizen gebruikt om uw accessoires, belangrijke identiteitsbewijzen, contant geld en sieraden veilig te bewaren. Dit is vooral handig als u te veel dingen mee moet nemen, maar niet voldoende ruimte heeft. In deze reistassen kun je ook andere dingen opbergen, zoals een zonnebril, make up of zonnebrandcrème.

Heuptassen

Een heuptasje is een klein stoffen tasje dat als een riem bij de taille wordt gedragen door een riem voorbij de heupen te gebruiken die normaal met een soort haak wordt vastgemaakt. De riemen hebben af en toe een drievoudig glijdende adapter, waardoor ze flexibel zijn om correct te passen. U kunt de taille pak te kopen van Salomon, Atomic, Dynafit, Rossignol, Head, Burton.

Portemonnees

De portefeuilles zijn platte zakjes of portemonnees die kunnen worden gebruikt om kleine privédingen zoals papiergeld, creditcards of betaalpassen en identiteitskaarten, belangrijke documenten, foto´s, vervoerspassen, bedrijfskaarten en ander papier of gelamineerd papier te bewaren. Portemonnees worden ook gebruikt als modeaccessoire.