Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Elektronica

Elektronica skiën

Vind een breed scala aan Elektronica-producten voor skiën. Ontdek de beste deals bij snowinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektronica

Merken in Elektronica

Hoe elektronische apparaten kiezen om naar de sneeuw te gaan?

De skitechnologie evolueert voortdurend en we hebben veel gadgets gezien die de algehele ervaring aangenamer maken. Hieronder staan enkele van de elektronische apparaten die je bij je moet houden voordat je naar de sneeuw gaat;

Lawinebakens en zendontvangers

Lawinebakens en transceivers zijn elektronische apparaten die radiosignalen kunnen verzenden en ontvangen. Houd bij het kiezen van lawinepiepers en transceivers rekening met deze kenmerken, het aantal antennes, het beeldscherm, het bereik, meerdere begravingen, audiosignalen en automatisch terugkeren naar verzenden. Vervolgens is de keuze van de batterij. U kunt kiezen tussen lithiumbatterijen of alkalinebatterijen. Voor skiërs bieden alkalinebatterijen voor lawinepiepers en transceivers echter een betrouwbare oplossing.

Batterijen en opladers

Voordat u naar de bergen gaat om te snowboarden en skiën, is het essentieel om back upladers en batterijen bij u te hebben als hoofdstroomvoorziening. Er zijn verschillende universele oplaadopties die compatibel zijn met al uw elektronica die direct wordt opgeladen met een geïntegreerde USB poort. Deze batterijen zijn opladers die een duurzame en voordelige oplossing bieden.

Sensoren

Als het gaat om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, is een hartslagsensor de beste keuze. Voor een skiër is het essentieel om de versnellingssnelheid met maximale precisie te bewaken en de gegevens te verbinden met de aangesloten apparaten. Voordat u gaat skiën, is er een grote verscheidenheid aan sensoren op de markt waar u uit kunt kiezen. U moet rekening houden met functionaliteit, comfort en de kracht van nauwkeurigheid, compatibiliteit, verbindingen en upgradebare functies.

Lantaarns

Een skiër is ook verplicht een zaklamp te gebruiken wanneer hij naar de sneeuw vertrekt. Er zijn toonaangevende merken die krachtige, verwijderbare en betrouwbare batterijen maken met magnetische oplaadsystemen. De koplampen zijn eenvoudig te bedienen en regelen de helderheid, terwijl het licht zelf naadloos roteert en een snelle lantaarn richt waar je het nodig hebt. De hoofdlampen zijn de perfecte keuze voor veeleisende sportliefhebbers.

Horloges

De GPS horloges kunnen enkele basisfuncties uitvoeren, zoals het meten van snelheid en afstand, het weergeven van tijd en datum, het opslaan van uw trainingsgeschiedenis, het uploaden en overbrengen van uw gegevens naar een online platform, hartslag en het volgen van activiteiten. De GPS horloges worden geleverd met extra functies, zoals een oplaadbare batterij, een aanpasbaar scherm en natuurlijk navigatiefuncties. U moet dus een GPS horloge kiezen voordat u de sneeuw in gaat om van deze functies te profiteren.

Meer over elektronica:

Als u goed geïnformeerd bent over welke elektronica u moet meenemen om te sneeuwen, moet u ook enkele essentiële reserveonderdelen bewaren. Zo heb je hoesjes en hoesjes nodig voor je camera´s, gps toestellen en smartphones. U moet ook draagsteunen voor uw apparaten nodig hebben, zoals montagemateriaal enz. Head , Black Diamond , Mammut , Bca , Smith , Union , Trespass en Arva zijn de toonaangevende fabrikanten die hoogwaardige elektronica en aanverwante accessoires aanbieden.