up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dell

Dell

Afdelinger

Alle ( Dell )

Om Dell

Dell Inc., et anerkendt navn i verden af ​​teknologi, har været en pioner i at forenkle måden, vi interagerer på med digitale enheder i over tre årtier. Grundlagt af Michael Dell i 1984 begyndte selskabet først som PC's Limited og udviklede sig hurtigt til Dell Computer Corporation. Dell´s mission har altid været at levere kunderne med avancerede teknologiske løsninger, der giver individer og organisationer mulighed for at opnå mere. Dell´s rige historie og forpligtelse til innovation har solidificeret dens position som en førende teknologimærke. Uanset om du har brug for en pålidelig bærbar computer, en imponerende skærm, en kraftfuld stationær computer eller højkvalitets computerkomponenter, har Dell konsekvent leveret topklasse løsninger til både individer og virksomheder. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshed fortsætter Dell med at forenkle teknologi, så den bliver mere tilgængelig og nydelig for alle.
Forenkling af teknologi i årtier

Dell´s laptops har konsekvent været forrest i innovation og ydeevne. Uanset om det er det slanke og bærbare XPS-serie til professionelle eller det robuste Alienware gaming-laptops til entusiaster, tilbyder Dell et diversificeret udvalg til at imødekomme enhver behov. Dell´s forpligtelse til kvalitet, holdbarhed og avancerede funktioner har gjort det til et foretrukket valg for brugere over hele verden. Dell skærme er berømte for deres strålende visuelle og pålidelighed. Dell´s skærmlinje imødekommer forskellige krav, hvilket giver klare, klare visuelle, der forbedrer produktivitet og underholdning. Dell´s stationære computere kombinerer kraft og effektivitet, hvilket gør dem velegnede til både arbejde og leg. OptiPlex-serien er ideel til forretningsapplikationer, mens Inspiron og Alienware-desktop computere imødekommer behovene hos hjemmebrugere og gamers, henholdsvis. Dell´s stationære computere er kendt for deres pålidelighed og tilpasningsmuligheder. Dell tilbyder et bredt udvalg af computerkomponenter, fra højytelsesprocessorer og grafikkort til hukommelses- og lagringsløsninger. Dell computerkomponenter er designet til at forbedre og opgradere eksisterende systemer, så brugerne kan holde deres enheder opdaterede med den nyeste teknologi. Dell´s harddiske er kendt for deres pålidelighed og ydeevne. Fra traditionelle HDDs til lynhurtige SSD'er tilbyder Dell et udvalg af lagringsmuligheder til at imødekomme forskellige behov, sikre at dine data er sikre og tilgængelige, når du har brug for det. Dell hukommelseskort er designet til at øge systemydelsen. Dell tilbyder højkvalitets muligheder for at holde din teknologi kørende problemfrit. Dell gaming enheder, under Alienware-mærket, er synonymt med høj ydeevne gaming. Alienware bærbare computere, stationære computere og tilbehør tilbyder topgrafik og behandlingskraft, hvilket sikrer, at gamers kan nyde en immersiv gaming-oplevelse uden kompromis.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk