up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Canon

Canon

Alle ( Canon )

Om Canon

Canon, et globalt anerkendt navn inden for billed- og optikprodukter, har revolutioneret den måde, vi fanger og oplever verden omkring os. Med et engagement i innovation, kvalitet og pålidelighed har Canon skåret et særligt sted i hjertet af fotografer, videografer og imaging-entusiaster. Grundlagt i 1937 i Tokyo, Japan, af Takeshi Mitarai, Goro Yoshida, Saburo Uchida og Takeo Maeda, begyndte Canon som et præcisionsoptisk instrumentlaboratorium. Virksomhedens dedikation til forskning og udvikling førte snart til skabelsen af Japans første 35mm fokale planlukkerkamera i 1935, hvilket markerede begyndelsen på Canons rejse inden for billedteknologi. Gennem årtierne har Canon jævnligt skubbet grænserne, introduceret ikoniske kameraer, printere og tilbehør, som er blevet en integreret del af både amatører og professionelle skabere. Canons rejse fra dets begyndelse til dens status som teknologileder har været præget af et engagement i innovation og en forpligtigelse til at levere exceptionelle billedprodukter. Med sine kameraer, printere, linser, blæk og patroner fortsætter Canon med at forme den måde, vi fanger, deler og plejer vores visuelle minder. Techinn fremhæver stolt Canon som et brand, der kombinerer kreativitet og teknologi for at berige vores visuelle oplevelser.
Canon Capturing Moments and Enhancing Imagery

Canon kameraer fejres for deres exceptionelle billedkvalitet, brugervenlige grænseflader og avancerede funktioner. Fra den kraftfulde EOS-serie til professionelle til den kompakte PowerShot-linje til entusiaster tilbyder Canon et diversificeret sortiment af digitale kameraer, der imødekommer forskellige færdighedsniveauer og præferencer. Canon printere kombinerer cutting-edge-teknologi med elegant design, der leverer højkvalitetsudskrifter til både personlig og professionel brug. Fra trådløs forbindelse til intuitive touchscreen-grænseflader gør Canon printere udskrivning, scanning og kopiering effektiv og problemfri. Canon printerdrivere sikrer problemfri kommunikation mellem din computer og printer, hvilket gør det muligt for nøjagtige udskriftsjob og optimal ydeevne. Disse softwarekomponenter fungerer som oversættere, der konverterer dine digitale dokumenter til udskrivningsformater, mens de bevarer troværdigheden. Canons omfattende samling af linser giver fotografer kreativ frihed og exceptionel optisk ydeevne. Med et udvalg, der dækker vidvinkel, telefoto, makro og mere, låser Canon linser nye dimensioner af fotografisk udtryk. Canon blæk er formuleret til at komplementere Canon printere, der producerer levende og langtidsholdbare udskrifter. Den præcise sammensætning af Canon blæk sikrer konstant farve nøjagtighed, hvilket gør det muligt for dine fotos og dokumenter at skinne. Canon blækpatroner er designet til nem udskiftning, hvilket sikrer en kontinuerlig udskrivningsoplevelse. Disse patroner indeholder Canons specialiserede blæk og er designet til at virke problemfrit med Canon printere, hvilket vedligeholder udskriftskvaliteten fra den første side til den sidste.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk