up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Ubiquiti

Ubiquiti

Alle ( Ubiquiti )

Om Ubiquiti

Ubiquiti er et anerkendt navn i networking- og forbindelsesløsninger, der er dedikeret til at forenkle og forbedre måden, vi forbinder, kommunikerer og samarbejder på. Med et dybt forankret historie inden for innovation, har Ubiquiti udviklet sig til en global førende, der leverer et bredt udvalg af netværksprodukter og -tjenester, herunder kameraer, sikkerhedsløsninger, webcams, routere, netværk og Wi-Fi-forstærkere. Grundlagt i 2005 af Robert Pera, begyndte Ubiquiti sin rejse som en teknologivirksomhed med en mission om at brobygge den digitale kløft ved at gøre højtydende netværksudstyr tilgængeligt for alle. Pers vison var at forstyrre den traditionelle netværksindustri med kosteffektive, men kraftfulde løsninger. Virksomheden begyndte med at fokusere på trådløst netværk og tilbyder revolutionerende produkter som UniFi Access Point, der redefinerede Wi-Fi-ydeevne og pålidelighed. Gennem årene har Ubiquiti fortsat med at udvide sin produktportefølje og er nu et one-stop-shop for komplette netværksløsninger. Dens forpligtelse til innovation har resulteret i udviklingen af ​​state-of-the-art-teknologier, der styrker virksomheder, individer og samfund. Ubiquiti har skabt et ry for innovation og kvalitet i verden af ​​netværk og forbindelse. Med et omfattende produktsortiment og en forpligtelse til at forenkle kompleks teknologi fortsætter Ubiquiti med at styrke individer og virksomheder med at holde forbindelse og være sikker i en stadig mere digital verden.
Ubiquiti Helping Connecting the World

Ubiquitis kameraløsninger er designet til at levere højkvalitets overvågning og sikkerhed. Med avancerede funktioner som 4K-opløsning, natsyn og cloud-baseret administration tilbyder Ubiquiti-kameraer ro og beskyttelse for hjem og virksomheder. Ubiquiti's sikkerhedskamera-linje kombinerer state-of-the-art-teknologi med brugervenlighed. Disse kameraer er ideelle til at beskytte dit område, levere realtidsovervågning og forbedre den overordnede sikkerhed. Ubiquiti webcams er perfekt til virtuelle møder og videokonferencer. Med skarpt billedkvalitet og pålidelig ydeevne sikrer de ubesværet kommunikation på tværs af hele verden. Ubiquiti-routere er i forreste linje inden for netværksstyring og leverer robuste forbindelsesløsninger til hjem og virksomheder. Med funktioner som avanceret firewallbeskyttelse og intelligent routing sikrer Ubiquiti-routere hurtig og sikker internetadgang. Ubiquitis netværksløsninger omfatter et bredt udvalg af produkter, herunder switch, access points og gateways. Disse komponenter fungerer perfekt sammen for at skabe højtydende, skalerbare Ubiquiti-netværk, der gør dem til et topvalg for virksomheder og serviceudbydere. Ubiquiti's Wi-Fi-forstærkere udvider rækkevidden af ​​dit trådløse netværk, eliminerer døde pletter og sikrer konsistent tilslutning overalt i dit hjem eller kontor. De er nemme at opsætte og giver en pålidelig løsning til udvidelse af Wi-Fi-dækning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk